2777
2789
سلام.به نظر شما طلا از اینی که هست بالاتر میره تا یک دوماه آینده؟

اگه کسی قطعا میدونست بالا میره تمام داراییش رو تبدیل به طلا میکرد و یکی دو ماه دیگه میفروخت و یه شبه میلیاردر میشد

آمار و احتمالات هست همه چی ممکنه 

بستگی به اخبار داره الان دیدگاه صعودی هست اگه کشورمون جواب حمله اسرائیل رو بده طلا افزایشی میشه 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیه پس

این احتمالا فقط یک اختلال کد هست مثل شوخی هست وگرنه هک اینجوری اونم به این راحتی نیست هرکسی هم این ریسک رو نمیکنه بعدم بیاد براش تاپیک بزنه 

مهندس کامپیوترم 

نگران نباش این هک نیست این فقط اختلال کد هست

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
اگه کسی قطعا میدونست بالا میره تمام داراییش رو تبدیل به طلا میکرد و یکی دو ماه دیگه میفروخت و یه شبه ...

میدونم دقیق نمیشه گفت،طبق تجربتون گفتم اگه میدونید راهنمایی کنید،احتمال داره پایین بیاد ؟

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
عجیب نیست آخه  تا وارد تاپیک شدن یه چی اون پایین صفحه اومده که نوشته haked

عزیزم من مهندس کامپیوترم 

این هک نیست این شبیه یه شوخیه برای شما مثل یک اختلال کد تو سایت چجوری بگم بهت؟ 

تو فقط فکر کن این شوخیه که طرف با ملت کرده 

وگرنه اولا که هک یه سایت به این راحتی نیس ثانیا طرف هک هم بکنه نمیاد براش تاپیک بزنه ملت بفهمند

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
میدونم دقیق نمیشه گفت،طبق تجربتون گفتم اگه میدونید راهنمایی کنید،احتمال داره پایین بیاد ؟

بله اگه دولت دخالت کنه و اخبار اقتصادی و جنگ و صلح و... اجازه بده

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای