2777
2789
نمیدونم:(  عنوانش که شبیه کده، وای من میدونستم نباید بزنماااا، یلحظه انگار کرمای درونم فعال شد

اخه ما لینک ها رو بستیم چطور زدین رو لینک؟ 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روچی

همین لینکی که دوستمون عکسشو فرستاده

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

بیشتر ببینید
نمیدونم:(  عنوانش که شبیه کده، وای من میدونستم نباید بزنماااا، یلحظه انگار کرمای درونم فعال شد

من تازه اومدم سایتو باز کردم دیدم این نوشته رو و زدم متاسفانه از روش

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

بیشتر ببینید
اخه ما لینک ها رو بستیم چطور زدین رو لینک؟ 

خود عنوان لینک بود خیلی عجیب بود تا وارد تاپیک شدیم راین پیام اومد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
یه کد برای نمایش و شوخی هست جدی نگیرید وگرنه الان همه هکر بودن درضمن هکر نمیاد نی نی سایت😑

سلام.به نظر شما طلا از اینی که هست بالاتر میره تا یک دوماه آینده؟

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎