2777
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست
جررررر     اصا پسر اینجا چیکار میکنههه؟ میخوان بزان؟

بابا بیشترش که تاپیک مادرشوهر اصلا اسم سایت نی نی سایته ولی تاپیک  بارداری اصلا بازدیدنمیخوره

سومین کاربری.    شمایک ویس جدید دارید .   سلام  می‌خوام یه چیزی بهت بگم  برای چیزایی که میخوای تلاش کن ؛ و قوی باش.  همیشه ترجیحت جنگیدن باشه تا رایگان گرفتن چون میتونی به چیزی که باجنگیدن به دست آوردی افتخار کنی نه اونی که رایگان گرفتیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم بقیه ؟

وای  اینقدگیر سه پیچ نده اینهمه سایت اطلاع رسانی. مگه عهد قاجار مدام میپرسی کجا ت دانشگاه ها بعضی رشته ها درموردش تدریس میکنن

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

چقدررر بنده خداها دغدغه مندن    

اره دیگ 🥺

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اوکیه. ولی چرا میان درخواست دوستی میدن؟

رد کنید منم تا حالا چن بار دادن رد دادم درخواست رو حتی نگفتم چیکار داری همه رو با یه چوب نزنید بعضیاشون کرم دارن

میخوام بدونم شاید تو سربازی ام میگن خب برام جالبه بدونم 

ببخشید یکم تند باهاتون برخورد کردم یکم استرس دارم بازم ببخشید