2777
2789
عنوان

پسرا

226 بازدید | 35 پست

• پسرای عزیز این موارد رو راجب پریود دوست دختراتون باید بدونین :

ممکنه طی این دوره گوشه گیر بشه، دلهره داشته باشه یا حوصله ی هیچ چیز و هیچکس و نداشته باشه.

پریود صرفا یه درد جسمی نیست بلکه روان رو هم درگیر میکنه و بعضی از خانمها دچار PMS میشن که تاثیر زیادی روی رفتارشون داره.

با کوچکترین چیز ممکنه خیلی زود آشفته و عصبانی بشه و اینو بدون توجه و حمایتت کمک میکنه تا راحت تر این دوره رو سپری کنه.

طی این دوره فاصله ی خنده و گریه ممکنه فقط چند ثانیه باشه، سعی کن درکش کنی.

😐

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

پسرای نی نی سایت جای آبجی مان باس حواسمون ب روحیه لطیفشون باشه اینا چیه؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جررررر     اصا پسر اینجا چیکار میکنههه؟ میخوان بزان؟

لابد میخوان بدونن بیبی چک مثبته یا منفی 

شایدم اندازه شنبلیله قرمه سبزی و بپرسن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جررررر     اصا پسر اینجا چیکار میکنههه؟ میخوان بزان؟

بنظرم یه پدر مجرد که خودش دست تنها بچشون بزرگ میکنه باید باشه 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜