2777
2789
مغازه داییم بودم بعدا خانومه اومده بود برای فروختن گوشیش آیفون 13 پرو مکس داشت بهش گفتم از این گوشی ...

من آیفون دارم همه کار با گوشیم انجام میدم این گوشیمو که جدید خریدم رس شو کشیدم یعنی تو این مدت کم🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگ کار خاصی باهاش نمیکنی ب نظرم ایفون بهتره ولی اگ کار خاصی داری مث تولید محتوا اینا s23بهترع

اگه واسه برنامه های ایرانی نخوای از نسخه وب استفاده کنی باید اشتراک بخری؟

چقده هزینش؟ میدونی؟

پولش کم باشه و سگ جون باشه برا همینه همه تون دستتون شیائومیه مخصوصا تو @developerssssss   & ...

دقیقا ما نسبت سود به هزینه رو در نظر میگیرم😁😁😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
شیایومی برا گیمینگ عالیه  بهترین سخت افزار قیمت کم 😐😂  کمی از سامسونگ نداره

جواب حق همیشه باید نسبت سود به هزینه رو در نظر گرفت😁😁😁😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
اگه واسه برنامه های ایرانی نخوای از نسخه وب استفاده کنی باید اشتراک بخری؟ چقده هزینش؟ میدونی؟

والا خبر ندارم

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف
دقیقا نسبت در آمد به هزینه میشه سود 😂😂

والا مثلا من الان 100 میلیون هزینه کنم برای آیفون 13 پرو مکس که چی بشه وقتی از دو سوم امکاناتش اصلا استفاده نمیکنم 15 میلیون میدم یه شیاومی با شارژر 120 وات صبح تا شب ازش کار میشکم اخ هم نمیگه😁😁😁

13 معمولی 50 تومنه

اصلا همون 13 معمولی که شما میگین خب چرا باید 50 میلیون خرج کرد برای یه گوشی وقتی میشه 15 میلیون یه شیاومی گرفت که همه کار هایی که آیفون برای من انجام میده رو انجام میده تازه بماند که شارژر هم داخل جعبش داره🙂🙂🙂

درسته اگه خوش دست بودن و سرعت و ظرافت و... برات مهم نیستن خب شیائومی گزینه بهتریه

در رابطه با سرعت در آیفون کاملا باهاتون موافقم اما من خودم به شخصه هم با آیفون 13 پرو مکس کار کردم هم شیاومی مطمعن باشین هر دوشون تو استفاده روزمره هیچ تفاوتی تو سرعت با همدیگه ندارن حتی تو گیم گوشی های جدید شیاومی کاملا روان عمل میکنن و هیچ فرقی با آیفون ندارن.

در رابطه با خوش دست بودن بستگی داره چه گوشی آیفون رو با چه گوشی شیاومی مقایسه کنین چون گوشی مثل آیفون 13 پرو مکس اصلا خوش دست نیست وزنش 240 گرم هستش که یه فاجعه هستش اما از اون طرف گوشی آیفون 13 معمولی خوش دست هستش در مقابل هم گوشی های شیاومی هم متفاوت هستن اما به صورت کلی حرف شما اشتباه هستش که بگین گوشی های آیفون از گوشی های شیاومی خوش دست تر هستن.

در رابطه با ظرافت اما آیفون واقعا خوب هستش🙂🙂🙂

مرسی بابت توضیحاتتون

خواهش🙂🙂