2777
2789
هه هه هه آقایون عاشق چین اونوقت؟

ما عشق چیزی که پولش کم باشه😂😂😂😂😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

قطعا s23 

درسته امکانات باحالی داره ولی اندازه بزرگی داره خوش دست نیس و طبق معمول مث بقیه سامسونگ ها کاراییش میاد پایین

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما اقاییی؟؟؟؟؟ب هررخال فرق ندار.ولی وگر شاغلین چون آنتن میپر ایفون نگیر.بازم اگ کمک خاستی درخاست بده آشنا گوشی فروش دارم ازینا بپرسم خبر بدم بهت

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
ممنون میشم از طرف خانوما حرف نزنی ب عنوان مردم اینجا زیادی پ جای مارو لازم نیس بگیری 

مغازه داییم بودم بعدا خانومه اومده بود برای فروختن گوشیش آیفون 13 پرو مکس داشت بهش گفتم از این گوشی چه استفاده میکنین گفت زنگ زدن و عکس گرفتن گفتم همین گفت نه خب گفتم پس چی گفت کلاس هم داره خودش هم میخندید😂😂😂😂😂😂😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

عوضش حجم باطریش بیشتره 

خب اگ کار خاصی باهاش نمیکنی ب نظرم ایفون بهتره ولی اگ کار خاصی داری مث تولید محتوا اینا s23بهترع

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف