2777
2789

خب وقتی خوشم نمیاد ازش 

بنظرتون دل شکستنه؟

امسال 30 سالم میشه ولی بخدا اصلا نمیتونم خودم رو کنارش تصور کنم 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام مهم نی ک دلش میشکنه یا ن اگ سمج باشه بد میبینه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خواستگاره دوس پسرش نیس که 

اره بخدا خواستگاره 

من از اول هم که خواستگاری کرد گفتم نه 

همش اصرار میکنه من هربار میگم نه 

مشکل قیافش نیست که میگن عکس بزار 

من از هیچیش خوشم نمیاد 

از طرز فکرش هم خوشم نمیاد 

اول گفتم نه گفتش خب یک فرصت بدین اشنا بشیم گفتم نه ولی اصرار کرد گفتم من فکر نکنم نظرم عوض بشه ولی دوبار تلفنی صحبت کردیم خیلی سحتم بود حتی تلفنی

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
اره دل شکستن هم تاوان داره

من بخدا از اول گفتم نه

هیچ وقت نظر مثبت ندادم بعد زیرش بزنم

اره بخدا خواستگاره  من از اول هم که خواستگاری کرد گفتم نه  همش اصرار میکنه من هربار میگم ...

چی بگم من اینکارو کردم و تا به الان که ده سال میگذره به سختی کنار اومدم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫