2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا نرین من رفتم به شدتتتت پشیمونم اصلا گول بلاگرا رو نخورین اونا فقط پولشو میگیرن دکترا همه تازه کار پرسنل همه افغانی فقطم میچاپن یهو مبلغ رو فضایی میگن بعد کلی دلیل میارن من که راضی نیستم و فقط دلم میخواد, دندونای خودمو الان داشتم 

دقیقا منم همین بلا سرم اومد یه مش دکتر تازه کار . و قبمتم ک فضایی میکنن تو پاچت. منم بعد کامپوزیت کلی گریه کردم گول تبلیغاتو خوردم .بلاگرای عوضی  بخاطر پول چقد تبلیغشون کردن 

من کلی نظر منفی دیده بودم ولی چون بیعانه زدم مجبور شدم برم 

رفتم شعبه جردن،اصلا چیزایی که مردم میگن رو باور نکنید هم کارم خیلی خوشگل شده هر کس میبینه میگه کجا رفتی هم اونجا خیلی خوش برخورد بودن باهام 

واقعا حلالشون باشه من خیلی راضی ام 

این که میگن دکتر انجام نمیده هم چرته ،پروانه دکتراشون اونجا بود 

من امروز کامپوزیت انجام دادم در کلینیک سرو و بسیار کلینیک خوبی بود کارشونم حرف نداشت امروز بهشون قول دادم اگه کارشون خوب باشه به همه اطرافیانم میگم و اونا به قولشون عمل کردن منم خواستم عمل کرده باشم