2777
2789
عنوان

با یکی اشنا شدم..

389 بازدید | 25 پست

با یکی چند هفته هست اشنا شدم و خوشتیپ، خوش‌اخلاق و پولداره. من به ازدواج در بلند مدت یعنی دو سه سال اینده فکر میکنم ولی هیچوقت مایل نیستم بچه‌دار شم. بین حرفاش متوجه شدم از این اعتقادا داره که ثمره ازدواج بچه اوردنه و بدونش نمیشه🙄 پس یعنی بیخیالش شم؟ 🥲 شایدم بهتر باشه تا همیشه مجرد بمونم چون بالاخره اغلب مردا از ازدواج انتظار بچه دارن🚶🚶🥲

خودم ویژگی‌های مثبتی دارم که پسند خیلیام ولی هدف من از زندگی تجربه چیزای جدید و سفر ایناس. بچه بزرگ کردن رو یه کار بیهوده میدونم...همونجور که خانواده زندگیشونو صرف بزرگ کردن من کردن و الان من سالی دو بار می‌بینمشون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی طرز فکرت خیلیم درست نیست

چطور؟ والا من بیشتر بچه‌هایی که دیدم توی سن پیری پدر مادرشون به فکر ارث اونا بودن و از سر ترحم و لطف به اونا رسیدگی میکنن🙄در حالیکه میشه یه پرستار گرفت بدون منت

منم مثل تو فکر میکردم که بچه نباشه بهتره  ولی از لحاظ روانشناختی بعد ازدواج و گذشت یه بازه زما ...

بنظرم اون احساس نیاز به خود بچه نیست..بیشتر احساس تنهایی یا داشتن یه تنوع و هدف توی زندگیه 

چطور؟ والا من بیشتر بچه‌هایی که دیدم توی سن پیری پدر مادرشون به فکر ارث اونا بودن و از سر ترحم و لطف ...

همه ک اینطوری نمیشن

بالاخره بعد از ازدواج یه ثمره ایی باید باشه خب

تشکیل خانواده مهمه

صبح میشه این شب...☀️🦁

موافقم  ولی وجود بچه و تجربه حس مادری با هر تجربه جدیدی متفاوته قطعا

نمیدونم والا. من هیچ حسی به بچه ندارم. با اینکه شغلمم جوریه که تولد بچه رو بارها دیدم و حتی توش نقش داشتم