2777
2789
عنوان

آبله مرغان

227 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من ۲۲ سالمه الان ۲ روزه آبله مرغان گرفتم رفتم دکتر گفت تا ۳ ر‌وز حموم نرو ولی همه میگن باید زود زود حموم بری از یه طرفم پریود شدم و ۳ روز اول پریودی هم حموم خوب نیست شما بگین چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره برا بعضیا درجا برا بعضیای دیگه هم به شدت کاهش میده عوارض بیماریو. ولی دیگه پریود شدی. فکر نکنم ...

کاش قبلش میدونستم میرفتم 

شما میدونین چیکار کنم که صورتم درنیاره

کاش قبلش میدونستم میرفتم  شما میدونین چیکار کنم که صورتم درنیاره

چاره‌ای نداری. نمیتونی جلوی دراومدنشونو بگیری. فقط تا میتونی خنکی و سردی بخور. بهترین دارو بعد از حجامت کاسنی و شاتره و خاکشیره. کاسنی و شاتره به نسبت مساوی قاطی کن بعد خاکشیر بریز داخلش مرتب بخور. 

ضمن اینکه صورتتم دربیاد جاش نمی‌مونه. من 20 سالگی گرفتم. کل سر و صورتم تاول زد. ولی جاشون نموند. کاش همون موقع میدونستم حجامت درمانشه😩من خیلی شدید گرفتم🤦‍♀️