2777
2789
عنوان

دختر جاریم با 23 سال سن، بچه منو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 79 پست
به خیال خودش داره بازی میکنه.از رو بد جنسی نیس.

اتفاقا مریضه ، از رو کرم و مرضه 

اطرافمون داریم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

باید محکم بهش بگی اینکارو نکنه 

اگه خندید بگو مگه چیز خنده داری گفتم ؟ چند بار باید بهت بگم اینکارو نکن 

یه جوری سلیطه بازی دربیار بترسه 

اصلا عقب نشینی نکن 

یبار که تا آخرش بحث کنی متوجه میشه ولی اگه مثل همیشه خندید هیچی نگی به کارش ادامه میده 

لایک نکن عزیزم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عشقم من نمیدونم چقدر مسئله ای که گفتی جدیه ولی تومادری اگه تو پشت بچه ت نباشی کسی نیست فلذا ی ...

آدم هرچی رعایت میکنه بعضی ها هی بدتر میشن. آره شاید لازم باشه یکم جدی تر باشم. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من بودم به روش سرسال های ترکی یک لیوان آبجوش می ریختم روش تا ته بسوزه خرس گنده ی بی مصرف لاشی رو

😂😂🙌

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

از رو بدجنسی باشه جلو بقیه انجام نمیده.بعدم هممون دوس داریم سر به سر بچه کوچولوهایی که دوست داریم بز ...

قطعا و حتما از روی بد جنسیه

بدون شک میگم چون موارد مشابه اش رو زیاد دیدم

دختر ۲۳ ساله مگه اینکه مونگول باشه هر دفعه بچه رو ب گریه بندازه فک کنه شوخی و بازی می‌کنه

یکی تو فامیل بود بچه کوچیکا رو تا سر حد مرگ قلقلک میداد می‌گفت شوخی میکنم ولی هرکسی می‌دونه این شوخی نیست حتی اگه خودش رو قلقلک بدن می‌فهمه این ازاره

اینا سادیسم دارن ولی می‌دونن جای دیگه یا جور دیگه اذیت کنن همه بهشون اعتراض یا دعوا میکنن تو سرپوش شوخی و بازی اذیت میکنن

باید محکم بهش بگی اینکارو نکنه  اگه خندید بگو مگه چیز خنده داری گفتم ؟ چند بار باید بهت بگم ای ...

آره درسته 

همچین موردی داریم تو فامیل

البته خیلی خیلی وحشتناک تر از این دختری که شما میگید

یه عجوبه است الان ۴۵ساله میشه عقده ای تر و عوضی تر از قبل هم شده..هرکاری که فکرشو کنی از دستش برمیاد

همچین موردی داریم تو فامیل البته خیلی خیلی وحشتناک تر از این دختری که شما میگید یه عجوبه است الان ...

پناه بر خدا 😔

😂😂🙌

بچه ی شماست اما من آتیش گرفتم

چون خودمم وقتی بچه بودم تمام رفتارهای بدی که باهام شد رو خوب یادمه

تا ابد از یاد نمیره 

الان میدونی چی ازارم میده از اینکه اینقدر قوی نبودم از خودم دفاع کنم

شما که مامانشی باید ازش دفاع کنی حتی اگر در حد یک شوخی بیمزه باشه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دقیقا یه سریا دراوردن حرص بچه واسشون تفریحه و لذت میبرن ازین کار،نکبتای بیشعور  

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

از رو بدجنسی باشه جلو بقیه انجام نمیده.بعدم هممون دوس داریم سر به سر بچه کوچولوهایی که دوست داریم بز ...

اینا آدمای سادیسمی هستن جانم فقط در قالب شوخی اذیت میکنن 

مثل کسایی که متلک میندازن میگن شوخی کردیم درحالیکه حرفشون جدیه ولی جرات جدی زدنش رو ندارن

قطعا و حتما از روی بد جنسیه بدون شک میگم چون موارد مشابه اش رو زیاد دیدم دختر ۲۳ ساله مگه اینکه مو ...

خیلی بده واقعا