2777
2789

خیر سرش 23 سالشه عقد هم کرده ولی هروقت میریم خونه شون یا میان خونه ما یا خونه مادرشوهرم می بینیم شون، میاد دختر 3 ساله منو اذیت میکنه تا به گریه بیفته بعدش میخنده. بهش میگه اسباب‌بازی هاتو میبرم کفشاتو میپوشم میرم بابات بابای منه بابای تو نیست... چند بار به زبون خوش و حتی جدی بهش تذکر دادم نکن گوش نمیده. دختر منو به گریه میندازه انگار دلش خنک میشه. عیددیدنی اومده بودن انقد بچه مو اذیت کرد گریه شو درآورد نمیتونستم پذیرایی کنم همش بچم بغلم بود. خسته ام کرده. البته ایشون چند سال پیش از خونه من دزدی هم کرد و اصلا به رو خودش نیاورد. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه دختر بی تربیتی البته خودمم اینکارا رو میکردم ولی رو داداشیام

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

جاریت عجب بچه ای بزرگ کرده خب به ننش بگو این لندهور رو جمعش کن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

اوووف خدا کمک کنه 

منم با جاریم همسایه آیم بچه روانیش جلوی همه بچه منو اذیت می‌کنه ننه ی بیشعور اش میشینه نگاه می‌کنه چیزی نمیگه، تازه مال من شوهرم زیاد طرفدار بچم نیست،همش به بچم میگه نکن بده بهش مال اونه ،درحالیکه بچه جاریم هر غلطی کنه ننه باش میگن عیب ندارد ،ازشون متنفرم

به شوهرت بگو بشوردش بزاردش کنار دختره رو مخ

باورت میشه اصلا خجالت نمیکشه فقط مونده بزنیمش. هرچی میگیم عین خر تیتاب دیده فقط میخنده

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

پیش خودمون اذیت میکنه 

وقتی قراره با اون خانم برخورد داشته باشین بچه رو بذار پیش مادر یا خواهر یا کسی که آدم مطمئنیه ،اینجور ادما بچه رو عصبی میکنن ارتباط باهاشون هیچ لذتی نداره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻