2777
2789

سلام زیر چشام خیلی ضایع شده..شوهرمم همش میگه ژل و این چیزا بده نمیزارم فیلر بزتی زیر چشمت بافت پوستت خراب میشه..منم تصمیم گرفتم فقط ضد آفتاب بی رنگ بزنم آخه پوستم داغون شده بر اثر پنکک ..شما روشی، کرمی ،محصول آرایشی ،دارویی سراغ ندارین زیر چشمم تیرگیش بره و گودیش برطرف بشه؟

چرا چشماتو عمل نمیکنی که نخوایی عینک بزنی؟

دکتر فوق تخصص چشم گف چون آستیگماته برمیگرده عمل نکنی بهتره..دکتر خودشم عینکی بود و گف چون آستیگماتم عمل نمیکنم..لنز سفارش دادم گاهی بذارم میرم مهمونی و این ورا ...امروز میاد.‌دیگه از عینک متنفرم😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا چشماتو عمل نمیکنی که نخوایی عینک بزنی؟

شایدم بعد از اینکه دیگه بچه نخوام عمل کنم...میگن فشار زایمان برا چشمی ک عمل شده خیلی ضرر داره برا همین بیشتر عمل نمیکنم...خیلیا استیگماتن عمل میکنن ..من بدون عینک فاصله چهار متری رو صورت بقیه نمیبینم خیلی اذیت میشم

شایدم بعد از اینکه دیگه بچه نخوام عمل کنم...میگن فشار زایمان برا چشمی ک عمل شده خیلی ضرر داره برا هم ...

منم استیگمات بودم.

تازه عمل کردم.ولی دکتر گفت مشکلی نیست.

اللن انقد روش های جدید عمل اومد.

شما چه روشی عمل کردین؟الان خوب میبینی؟

من لازیک کردم.

هنوز دوماه نشده.

هنوز ۱۰۰ درصد دیدم کامل نشده.ولی خیلی بهتر از عینکه.

فمتو لیزیک هم هست.

عمل کنی دو ساعت بعدش اوکیی میشی ولی یکم گرونه.

من دلم نیدمد ۲۵ تومن  بدم

من لازیک کردم. هنوز دوماه نشده. هنوز ۱۰۰ درصد دیدم کامل نشده.ولی خیلی بهتر از عینکه. فمتو لیزیک ه ...

فمتو لیزیک چ مزیتی نسبت به لازیک داره؟لازیک هزینش چند شد؟