2777
2789
عنوان

این حرف من ینی طلاق؟؟؟

758 بازدید | 35 پست

دیروز که پاشدم یاد رفتارای زشت مهمونم افتادم و عصبی شدم و طبق معمول گیر بیخود دادم به شوهرم تنهایی از خونه رفتم بیرون و ب بهونه خیاطی اومدم دیدم قهره منم دست پیش گرفتم تا ساعت ۶ تو اتاق تنها موندم

گفت پاشو بریم بیرون منو برد جای اولی ک همو دیدیم ک حالم خوب بشه 

ولی نشد

برگشتیم خونه گفتم تو دیگ حال منو خوب نمیکنی دلیل حال بدیم هستی عصبی شد رفت تو فکر تا ی ساعت هرچی صداش کردم جواب نداد ک داری ی جوری حرف میزنی انگار میخای طلاق بگیری من خیلی سعی کردم حالت خوب بشه تو ندیدی 

من آدم طلاق نیستم پریودم دهنم وا میشه دیشب هرچی غلط کردم فایده نداشت دلش شکسته بود 

خوب تو اشتباه کردی شوهرتم تا یه جایی نازتو میکشه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقااااا این پریود مریود بازیا چیه راه افتاره تو دهن همه وایرال شده

بابا بخدا ماام پریود میشیم ولی گند نمیزنیم ب همه چی ک

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اقااااا این پریود مریود بازیا چیه راه افتاره تو دهن همه وایرال شده بابا بخدا ماام پریود میشیم ولی گ ...

حققققق

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

اقااااا این پریود مریود بازیا چیه راه افتاره تو دهن همه وایرال شده بابا بخدا ماام پریود میشیم ولی گ ...

من پریود میشم بیشتر لش بازیم گل میکنه 

نمیدونگ  اینا چرا پاچه میگیرن

هرچی میخوام مثلا مثل اینایی که تو سایت میگن موقع پریودی سگ میشم یا عصب هستم بشم نمیشه