2777
2789
عنوان

من یه قدرت دارم

146 بازدید | 10 پست

نمیدونم واقعا  همه همینطورین یا فقط من

مثلا وارد یه جمعی میشم دلم می خواد یه اتفاق بیفته اونو توی ذهنم اونطور که می خوام تصور می کنم و بعد دقیقا همین اتفاق میفته

یه وقتایی خوبه یه وقتایی ام از فکرایی که از ذهنم میگذرن از وقوعشون میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا منو ببخشه منم هر چیزیکه قراره اتفاق بیافته میبینم قبلش همونم اتفاق میافته خیلی بده اینجوری باشه ...

از این قدرتا که راجب اینده هم میتونی بگی داری ؟ کاش یکی پیدا شه بتوته به من بگه ازدواجم با کیه ، دیوونه شدم انقدر فکر کردم

دعا کنید به آرزوهام برسم ، میگن دعای نی نی سایتیا میگیره. 💗

از این قدرتا که راجب اینده هم میتونی بگی داری ؟ کاش یکی پیدا شه بتوته به من بگه ازدواجم با کیه ، دیو ...

باید آخه طرفو ببینم تا ببینم چی میخواد بشه

چند روز پیش زندگی پس از زندگی تموم شد به خواهرم گفتم شوهر تو عاشق آهنگشه ها هی گیر داده بود غلط کردی تو از کجا خبر داری و فلان بخدا کم مونده بود منو بچسبونه به ریش شوهرش که با همیم و خبر داری ولی چون شوهرشو من سالی یبار میبینم خودش خودشو قانع کرد😁 

خب میشه با هم دوست شیم منو بشناسی بهم بگی من با کی ازدواج میکنم؟ 😂

دیگه علم غیب که ندارم یا جادوگر که نیستم جادو جنبل کنم بفهمم باید طرفو از نزدیک ببینم تا ارتباط بگیرم با حسش