2777
2789

هنوز یکسال نشده از عروسیمون میگذره این همش گیر میده چرا بچه نمیارید من میخوام عمه بشم !

من میتونم جوابشو بدم ولی نمیخوام گارد بگیرم هنوز هیچی نشده 

یکی دوبارم شوهرم جوابشو داده منم خودمو قتطی نکردم 

اما خب شروع میکنه به اینجور حرفا ساکت میشم و اخم مسکنم ک بفهمه خوشم نمیاد 

تا امشب سر سفره افطار همین ک شروع کرد بگه ایشالا بعد ماه رمضون دیگ چاق میشی و منظورش حاملگی بود 

همه ساکت بودن منم سرمو اوردم بالا گفتم میری برام آب بیاری تشنمه خنکم باشه 😅

انگار ن انگار حرفاشو شنیدم 

پدرشوهرمم گفت به عروس من کار نداشته باشید ☺️

دیگ دهنشو بست 💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این آدمای فضولی ک ب جای دیگران تصمیم میگیرن و زر زر میکنن متنفرم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

میگفتی واسه چی انقدر ذق داری زودتر فحش بخوری عمه جاااااان

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

زر مفت میزنند 

منم خیلی اذیت کردند

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالا ذوق داره  بیخیال   لبخند بزن بگو ان شاالله

اتفاقا اوایل همینو میگفتم 

فک کن یکهفته بعد عروسی زنگ زده بود میگف خب چ خبر 

حامله نشدی ؟

اوایل میذاشتم رو حساب ذوق و اینا ولی خب میبینی هر بار منو ببینه تکرار میکنه تو جمعم میگه من بدم میاد 

اخ اخ منم  انگار به اینا چی میرسه 😅

ب من بدترین حرفا رو زدن

مادرم از همه بدتر دلمو شکوند... نگاه و حرفاش یادم نمیره

مادربزرگم گفت شوهرت زن میگیره. دوستم گفت نازا ام...

واقعا باید ر*د دهن همچین کسایی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.