2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس چهره ندارم

88 بازدید | 9 پست

قیافم  طبق گفته دیگران خوبه خودمم حالم از درون باخودم خوبه  به نظرم چهره معمولیه روبه خوبه،

فقط وقتی تو برخورد باکسایی  که صورتشون عمل کردن و کلا به خودشون خیلی رسیدن قرار میگیرم به شدت احساس کمبود میکنم مخصوصا اینکه من حجاب دارم چادری نیستم ولی مجبورم موهامو بپوشونم  و لباسای پوشیده بپوشم معمولا ساده تیپ میزنم  بعد  وقتی میرم تو خیابون مخصوصا دخترایی که خیلی به خودشون رسیدن و حجاب ندارن میبینم خیلی اعتماد. به نفسم میادپایین و میگم کاش منم میتونستم اینجوری تیپ بزنم و باشم.از یه طرف قبلا به یه پسری علاقه داشتم بهش گفتم ولی بهم گفت تو مث خواهرم هستی و بعد رفت یه دختر به شدت عملی از این پلنگای اینستا که یه کیلو ژل تزریق گرده به لپاش و لبش و ابرو وچشمو لیفت کرده رو گرفت من بعد اون دیگه رسما میترسم باهاشون یه وقت رو در رو شم میترسم تیپ منو ببینه باخودش بگه چقد. مزخرفه و زشته.اینو بگم که من با اون پسر هیچ ارتباطی نداشتم و خودمم ازدواج کردم ولی نمیدونم چرا همیشه استرس این موضوع بامنه ،سعی میکنم بهش فکر نکنم اما ناخواسته میاد تو فکرم

میتونی محجبه خوشتیپ باشی

من محجبه نیستم ولی الان دیگه مثل چندسال پیش نیست

کلی عبا های شیک اومده با رنگ های شاد 

روسری های رنگارنگ

ببین با حیا بودن هیچ ربطی به بدتیپ گشتن نداره، یعنی مثلا فکر نکن اگر به خودت نرسی دختر نجیب تری هستی

تو میتونی یک خانم با حجب و حیا ولی شیک باشی

این تفکر غلط که فکر کنیم خوشتیپی فقط در صورت کم حجابی ممکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی محجبه خوشتیپ باشی من محجبه نیستم ولی الان دیگه مثل چندسال پیش نیست کلی عبا های شیک اومده با ...

من باحجاب همیشه مرتب و تمیز میگردم لباسامو همه میگن شیکه ولب فکر میکنم چون حجاب دارم خیلی خزم

من باحجاب همیشه مرتب و تمیز میگردم لباسامو همه میگن شیکه ولب فکر میکنم چون حجاب دارم خیلی خزم

وااااااای نه این تصور خودت

خب دختر جان وقتی به خودت میرسی دیگه غمت چیه😐

یک دوست محجبه دارم عین خودت، اونم به خودش میرسه ولی همش میگه با حجاب بدم و فلان

نه بابا این تصور خودتون به خدا من که از بیرون میبینمش خیلی تمیز میگیرده و اصلا ذره ای به ذهنم خطور نمیکنه وای خدای من این حجاب داره چقدر خز چون فقط یک آدم بی مغز میتونه همچین تفکری داشته باشه

وااااااای نه این تصور خودت خب دختر جان وقتی به خودت میرسی دیگه غمت چیه😐 یک دوست محجبه دارم عین خو ...

میدونی به علاوه این احساس میکنم صورتم خیلی لاغره  دوس دارم گرد و پر باسه ولی کشیدست،هرچقدرم چیزایی برای پرشدن صورتم میخورم پر نمیشه ژنتیکیه .ژل هم میترسم برم تزریق کنم .ببخشید خیلی زیاد حرف زدم کسی نیست باهاش درد دل کنم.کلا انگار تو ذهنم جاافتاده همه خوبن جز من،انگار فکر میکنم تا وقتی عمل نکنم خوب  نمیشم خوشگل نمیشم  تا وقتی ابروهامو لیفت نکنم زشتم تا وقتی ژل تزریق نکنم زشتم

میدونی به علاوه این احساس میکنم صورتم خیلی لاغره  دوس دارم گرد و پر باسه ولی کشیدست،هرچقدرم چیز ...

نه خواهش میکنم

وای تقصیر این رسانه های لجن

اتفاقا اگر بری عمل‌ کنی میشی یکی عین بقیه اصلا دیگه تفاوتت مشخص نمیشه

بعدش اینکه الان شما آنجلا جولی هم باشی تا خودت نخوای هرگززززز تا روز قیامت هم خودت رو زیبا نمیبینی

الان آیه نازل بشه بگن حجاب آزاد باز هم این مشخص رو با خودت داری چون خودت رو نپذیرفتی

ببین الکی نمیخوام شعار بدم ولی اینطوری فقط خودت رو خسته میکنی

بعدش مگه نمیگی حتی بقیه هم میگن‌خوبی پس دیگه الکی غصه میخوری

نه خواهش میکنم وای تقصیر این رسانه های لجن اتفاقا اگر بری عمل‌ کنی میشی یکی عین بقیه اصلا دیگه تفا ...

وای مرسی که وقت گذاشتی براتوضیح دادی 

اره واقعا خودمم حس میکنم تاثیر  اینستا گرام و ایناست

ولی دیگه سلیقه مردمم همون عملیاتی میپسنده 

من قبلاسنک انقدر همه عمل کنن جزو خوشگلا بودم الان شدم زشت😭

وای مرسی که وقت گذاشتی براتوضیح دادی اره واقعا خودمم حس میکنم تاثیر اینستا گرام و ایناستولی دیگه سل ...

منم جدیدا به این درد دوچار شدم با اینکه منو ببینی شاید بگی قشنگمو... ولی خب از بس همه عملی شدن منم همین حس رو گرفتم و دارم دیوونه میشم رسماً