2777
2789
عنوان

2 اسفند آشنا شدیم. میگه عقد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشون که الکیه. میشه پسش داد. عقد رو من چیکار کنم

هیچی ، مجبورت که نمی تونه بکنه عقد کنید . بگو ما رسممون نیست اینجوری هول هولکی . باید مثلا سه ماه یا هر چی خودت میلته نامزد بمونیم تا خوب آشنا بشیم با هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نشون که الکیه. میشه پسش داد. عقد رو من چیکار کنم

من باشم کات میکنم چون وقتی همه چی عجله ای باشه نمی تونم فکر کنم،مغزم هنگ میکنه و اعصابم خرد میشه

یه خواستگار این مدلی داشتم که جلسه های آشنایی رو زود ب زود میذاشت حتی فرصت فکر کردن نمیداد منم اعصابم خرد شد ردش کردم

بعد مشکل اینجاست گفتی خبر نده رفته استوری کرده اگه بخواد خبر بده چکار میکنه!!! 

بهش بگو تا شیش ماه بلکه هم بیشتر همدیگه رو بشناسیم عقد و صیغه ایم درکار نیس،اگه هستی بسم الله نیستی هم بسلامت تااون موقع هم حق نداری اصرار کنی عقد کنیمو فلان

ما زیاد با هم بیرون میریم. تقریبا یک روز در میون. خیلیییی هم ابراز میکنه عاشقه. ولی منو خیلی میترسون ...

خب تحقیق کامل کنید

اگه ۱۰ سال هم برید و بیاید شناخت کافی حاصل نمیشه تا زیر ی سقف نرید

آدم ها توی دوران نامزدی و آشنایی خیلی باکلاس و خوب و عاشقن

تنها کاری که از شما برمیاد تحقیقات کامل انجام بدید و بعدش عقد کنید 

ترس هم تا یک حدی طبیعیه چون ازدواج ی تصمیم بزرگه

بیاد خاستگاری طرف باید بگیم یه مدت اشنا شن بعد نشون کنن؟ بنظرم اینجوری بهتره ولی ما رسممونه طرف نش ...

آره طرف ما این مدلیه اول خواستگاری و آشنایی تا مدتی که صلاح بدونن اگه جواب مثبت بود اونموقع نشون می کنن و بله برون  

خب تحقیق کامل کنید اگه ۱۰ سال هم برید و بیاید شناخت کافی حاصل نمیشه تا زیر ی سقف نرید آدم ها توی د ...

تحقیق از محل کارش و همسایه ها و همکارای سابقش کردیم. گفتن خوبه. یعنی کافیه این؟ 

تحقیق از محل کارش و همسایه ها و همکارای سابقش کردیم. گفتن خوبه. یعنی کافیه این؟ 

خب میخوای به چه شناختی برسی؟

بیرون رفتن تنها چه شناختی میده؟ دست و دلبازیشو و حساسیت و غیرت و شکاکیش و .... خیلی چیزهاش توی چند جلسه مشخص میشه اگه دقت کنی

نهایتش میتونی چند جلسه بری مشاوره

و آشنایی رو به بهانه ی ی تاریخ خاص عقب بندازی مثلا بگی من وسط تابستون دوست دارم یا فلان تاریخ

اگه واقعا بدی ازش نمیبینی الکی سخت نگیر

خیلی از اونهایی که چند سال دوست بودن بعد ازدواج تازه همو شناختن

زندگی مشترک خیلی فرق داره با دوستی و آشنایی و نامزدی

و آدم ها خود واقعیشونو نشون میدن

ولی بازم بسپار به خدا اگه بدی ندیدی....

ان شالله خوشبخت بشی