2777
2789
عنوان

2 اسفند آشنا شدیم. میگه عقد کنیم

264 بازدید | 25 پست

2 اسفند آشنا شدیم. 7 اسفند رفتیم دیدیم همو. 22 اسفند اومدن خواستگاری. 3 فرورودین نشون آوردن. علی رغم اینکه من تاکید داشتم آشناشیم بیشتر و کسی نفهمه. رفتن به همه فامیلاشون گفتن حتی استوری گذاشت منم تگ کرد و هر کی نمیدونست هم دیگه فهمید! 

حالا میگه بیا اواسط اردیبهشت عقد کنیم. 

من حق ندارم بترسم؟ میگه تو الکی نگرانی.تو چرا ذوق نداری! 

حق با کیه؟ خدایی من اینهمه عجله رو برای ازدواج درک نمیکنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش یه جای کار میلنگه  بنداز عقب خودت نگو به خانوادت بگو به پدر ومادرش بگن حداقل ۶،۷ ماه دیگه عقد میکنیم 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

مگه درموردشون تحقیق نکردین ؟ اگه مشکلی ندارن بیخود حساس نشو 

خیلی از ازدواج مخصوصا سنتی همینقدر سریع اتفاق میوفته 

اگه شرایط ازدواج دارید ک خیلی هم خوبه !

اگه خودت دوس نداری باهاش صحبت کن بگو دوس دارم مدت نامزدیمون‌ بیشتر باشه نمی‌دونم این دوران دیگه هیچوقت تکرار نمیشه... خلاصه با زبون‌ بازی رامش کن

چرا اتقدر عجله؟؟ 

حتی برای نشون آوردن هم زود بوده

بگو باید یه مدتی نامزد بمونیم تابه شناخت برسیم بعد عقد کنیم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چ زود نشون کردین  خب زورت که نکردن میگفتی نمیخوام و زوده  اگه عجله دارین بفرمایین راه با ...

بیاد خاستگاری طرف باید بگیم یه مدت اشنا شن بعد نشون کنن؟

بنظرم اینجوری بهتره

ولی ما رسممونه طرف نشون میکنه و بعد اشنا میشن

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍