setarehham مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4037 عنوان چجوری به آرامش فکری برسم؟ 76 بازدید | 6 پست چند وقته ترس اینکه بمیرم رو دارم، نمیدونم چرا اصلا دارم یه کاری انجام میدم یا یه برنامه میریزم ،به خودم میگم حالا تا اون موقع زنده ام اصلاچرا اینجوری شدم خدا خدایا کمکم کن... 1403/01/18 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafass_7 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 8083 کسی چیزی گف ب منم بگیدالبته من ترس از بیماری دازم مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
نوران786 عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1901 باز تو خوبی من حتی خوابشم دیدم تو خواب بهم گفتن یک ماه بیشتر زنده نیستی ،هر روز دعای طول عمر دارم می خونم .
setarehham مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4037 باز تو خوبی من حتی خوابشم دیدم تو خواب بهم گفتن یک ماه بیشتر زنده نیستی ،هر روز دعای طول عمر دارم می ... دعاش چیه ، لطفاً اینجا بذار چه اوضاعی شده خدایا کمکم کن...
نوران786 عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1901 دعاش چیه ، لطفاً اینجا بذار چه اوضاعی شده #دعای_طول_عمردعای طول عمربعد از هر نماز این دعا را بخوانید: اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ اَللّهُمَّ اِنَّ رَسُولَكَ الصّادِقَ الْمُصَدَّقَ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَآلِهِ قالَ اِنَّكَ قُلْتَ ما تَرَدَّدْتُ فى شَىْءٍ أَنَا فاعِلُهُ كَتَرَدُّدى فى قَبْضِ رُوحِ عَبْدِىَ الْمُؤْمِنِ يَكْرَهُ الْمَوْتَ وَاَكْرَهُ مَسآئَتَهُ اَللّهُمَّ فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجَّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَالْعافِيَةَ وَالنَّصْرَ وَلا تَسُؤْنى فى نَفْسى وَلا فى اَحَدٍ مِنْ اَحِبَّتى
felfelsabz عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 1565 کسی چیزی گف ب منم بگید البته من ترس از بیماری دازم دقیقا مثل من..و هر روز فکر میکنم یه بیماری دارم و تا آخر اون روز اضطراب دارم