2777
2789

اولین مسافرت ۱۴۰۳ توی ترمینال به همراه نامزدم  سوار اتوبوس vip شدیم... (توی تاپیکا قبلیم هست ک نامزدم و خونوادش چقد ازیتم میکنن و دل خوشی ندارم ازشون

)

از پله های اتوبوس بالا رفتم . اصلا هم هواسم ب اطراف نبود. فقط خداخدا میکردم صندلی ها اطرافمون خانم نباشن همسرم چش چرونی کنه... که خدارو شکر همینم شد...

خلاصه رو صندلی نشستم . اگه دیده باشین هر صندلی مانیتور داره.. من کاملا محجبه بودم با مانتو و شلوار مشکی .. نامزدم گفت من یلحظه برم پاینن.. تا اومدنش منم دوباره روسریمو باز کردم و تو شیشه مانیتوره صندلی،، دوباره روسریمو عربی بستم احساس کرردم یکی بهم داره نگاه میکنه ... پسره پشت سرمون نشسته بود.. و چهرش داخل مانیتورم میفتاد.. اول فک کردم اشتباه میکنم ولی دقت کردم دیدم توی مانیتور زل زده ب من.... با اینکه نامزدم اومد کنارم نشست بازم بهم نگاه میکرد.. نمیدونم چرا ازش خوشم اومد.. . بفد دیدم پاشد از اتوبوس رفت پایین ... از بیرون رو ب رو من وایساد .. از تو شبشه اتوبوس نگاش میکردم... بهش نمیخورد ازین پسرای دختر باز باشه.. شلوار پارچه ای پاش بود سنشم ۲۹ ۳۰ میخورد ته ریش داشت.... به دلم نشسته بود.. اونم همینطور از بیرون زل زده بود بهم.... تو دلم میگفتم ای نامزد!! بختمو سوزوندی.. ببین چه پسرای خوبی جلو رام قرار میگیرن😅😅😅 همینجور تو دلم داشتم نامزدم و فش میدادم ک یدفه نازدم سرشو گذاشت رو شونه هام...

پسره وقتی این حرکتو دید اومد سوار اتوبوس شد. وقتی از کنارم رد شد بهم نگاه کرد قند تو دلم اب شد...... چقد خوب بود اقا متین....

حالا این نامزد لااا،شی تو خیابون ک میحام دستاش بگیرم منو دعوا میکنه میترسه دخترا بفهمن زن داره دیگ نتونه چش چرونی کنه  

تو اتوبوس یه زن همه صورتش عمل با ی کیلو ارایش اومد... نامزدم وقتی از کنارش رد شد کلی نگاهش کرد بعد یجوری ک اون بشنوه ... بمن گفت(ب در گفت دیوار بشنوه) قربون اون اندامت بشم.... اصن خیلی بی مقدمه گفت هواسشم ب زنه بود.‌ من داشتم میپایییدمش ک داره ب طرف نگاه میکحه اینو میگه....

خلاصه ک پسر ب اون اقایی رو ب خاطر همچین ادمی از دس دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نامزدت چش چرون نبود و ..... هیچ وقت دلت  بانگاه هیج کس نمی لرزید

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

تو عاشق اون آقا نشدی 

تو دقیقا کسی رو دیدی ک معیار هاتو واسه ازدواج داشته هر چتد رفتارش رو نمیدونی 

اینم بگم تو محتاج شوهر نیستی اگ همسرت هیزه جدا شو 

چون احتمال خیانت در هر دوی شما هس