2777
2789

آقا نگید نقش بازی نکن جواب نمیده عو اینا..واقعا ذاته خودم پاکه اصلا نه با پسری بودم غیره این نه حتی خوشم میاد با پسرا حرف بزنم اما انقد اسگولم خوشم میاد اونو تحریک کنم تا عصبانی شه غیرتی شه..هعی از پسرای مختلف حرف زدم خالی بندی کردم واقعا ی راهکار درست بدید به من مثلا چجوری رفتار کنم😂

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کارت باعث میشه بد بین و بی اعتماد بشه بت و دراینده مشکلات زیادی برات ایجاد میکنه الان کلت داغه جو گیر شدی .بعدا ک بی اعتماد شد بت میفهمی چیشده 

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه

عجب اشتباهی کردی اینا همش توی زندگی زناشویی آوار میشه رو سرت تمام این حرفا فک کردی یادش میره :) نه اصلا با جزئیات برات تعریف میکنه  ونمیتونی ثابت کنی که حرفات الکی بوده

سلین 

عجب اشتباهی کردی اینا همش توی زندگی زناشویی آوار میشه رو سرت تمام این حرفا فک کردی یادش میره :) نه ا ...

چیکار کنم میگی؟پشیمونم تورو خدا راهنماییم کن نادونم

این کارت باعث میشه بد بین و بی اعتماد بشه بت و دراینده مشکلات زیادی برات ایجاد میکنه الان کلت داغه ج ...

پشیمونم چجوری درستش کنم

چیکار کنم میگی؟پشیمونم تورو خدا راهنماییم کن نادونم

خودتو میخوایی لوس کنی با ناز براش حرف بزن ،سعی کن نقطه ضعفشو پیدا کنی روی یه صدا یه حرکت کوچیک ، سعی کن از خوبیای گذشتتو بگی  مثلا من خودم ها یه مثال. ریز شوهرم میگ با کسی نبودی یعنی هیچوقت ؟ میگم نه همیشه میگفتم  بدنمو عقلمو قلبمو پاک نگه دارم برای همسرم ،که چقد راضیم از این کارم چون همسرم تویب   وخب همسرمم ذوق میکنه بوسم میکنه بغلم میکنه با ذوق هاا فشارم میده قربون صدقم میره ،یا مثلا وقتی میریم بیرون میبینم دستمو نگرفته مکث میکنن تو راه رفتن می ایستم میبینه ایستادم با لوسی تمام ها (خب همسرمه خودمو برای شوهرم لوش نکنم واسه کی لوس کنم نازمم فقط پیش خودش خریدار داره) با لوسی تمام میگم ببین این دستا بی صاحاب نیستن تویی همسرجان میخنده دستامو میگیره 

بد دل وبد بین نیست سعی میکنم اصلاحش کنم توهم سعی کن یه کاری نی اعتمادشو به دست بیاری یه طوری که جز تو کسی رو نبینه بخدا گاهی که منو همسرم یه بحث میکنیم یه حرفی میاره وسط  میگ یادته این حرفو زدی میمونم که کی چه موقع چه زمانی زدم میگ به حرفات به حرکاتت توجه میکنم فک نکن چیزی نمیگم  یعنی نمیفهمم توهم نکن چون خیلی حرفامون کارمون براشون مهمه 

سلین 

پشیمونم چجوری درستش کنم

بجای اینکه بخای تحریکش کنی .سعی کن اعتمادشو جلب کنی 

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه