2777
2789

اتفاقاامروزمامانم زنگم زدگفت امروزدیدمت چرااینقدپریشون وسرگردون بودی توروخدابگومشکلت چیه چی اینقددرگیروناراحتت کرده 

گفتم والله بخدا چیزخاصی نیس 😅اماتعجب میکنم مامانموخواهرام منوشبیه ادمای نگران وپریشون دیده بودن..شایدم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
اتفاقاامروزمامانم زنگم زدگفت امروزدیدمت چرااینقدپریشون وسرگردون بودی توروخدابگومشکلت چیه چی اینقددرگ ...

منم هرکس میبینه میگه یه غم تو چشاته چیکار کنم اینجور نشون ندم حداقل در ظاهر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون آقا امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام برم...

ایشون فرمودن... با بی اعتنایی به چیزهای کم اهمیت ارزش خود را بالا ببرید... 

یا علی جان... جان عالم به فدای شما و اولاد طاهرین تون علیهم السلام

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
کاش واضح تر با مثال توضیح میدادی عزیزم

اینکه شاداب نیستیم یعنی مساله ای رو برای خودمون بزرگ کردیم که اونقدر بزرگ نیست... و اینکه توکل نداریم.... میگیم خدایا به تو توکل میکنم اما زبونیه... اگه نبود باز بعد گفتن این جمله نمی نشستیم فکر کنیم که خدایا اخه چطور میخواد این مشکل حل شه... 

هیچ مساله ای تو دنیا انقدر بزرگ نیست... اگه به خدا و اخرت اعتقاد داشته باشیم... 

اتفاقا باید زرنگ باشیم اگه مشکلی پیش میاد بهش بی اعتنا باشیم تا زود رفع بشه... چون همه مشکلات واسه امتحان ماست... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خیلی دل بزرگ میخواد به مشکلات اینجور نگاه کردن 🥲

امام سجاد(علیه السلام) در دعای ۵۴ صحیفه سجادیه فرموده اند که هر گاه اندوه و گرفتاری دنیا به شما روی آورد این گونه خدا را بخوانید:

«یا فارِجَ الهَمِّ وَ کاشِفَ الغَمِّ، یا رَحمنَ الدُّنیا والاخِرَهِ وَ رَحیمَهُما، صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و الِ مُحَمّدٍ وَ افرُج هَمّی وَاکشِف غَمّی یا واحِدُ یا اَحَدُ یا صَمَدُ یا مَن لَم یَلِد وَ لَم یوُلَد وَ لَم یَکُن لَهُ کُفُواً اَحَدٌ اِعصِمنی وَ طَهِّرنی وَ اِذهَب بِبَلِیَّتی.
آن گاه آیه الکرسی (آیه ۲۵۵ سوره بقره) و سوره فلق و ناس و توحید را بخوانید.