2777
2789
عنوان

مادرشوهر

162 بازدید | 21 پست

من با مادرشوهرم داخل یک ساختمون زندگی میکنم شوعرش چندساله فوت کرده خیلی روی بچه هاش حساسه خدایی من تا الان از دختر کوچیکش چند بار بی ادبی دیدم ولی چیزی بهش نگفتم به شوهرم گله کردم ولی به مادرشوهرم نکفتم برادرشوهرم پیش شوهرم کار میکنه بعد من دو تا پسر ١٢ و ١٠ ساله دارم که تایم بیکاری میرن کمک پدرشون بعد این برادرشوهرم چند باری باهاشون دعوا کرده حتی یکبار به پسر کوچیکم گفته خنگ من حرمت نگه داشتم چیزی نگفتم چند شب پیش پسربزرگ دیدم از مغازه امد گریه میکرد گفتم چی شده گفت عمو دعوا کرده فحش داده منم عصبانی شدم رفتم به مادرشوهرم گفتم مگه از سر راه اوردمشون چشماشو کور میکنم بخواد به بچه هام بی اترامی کنه بهم میکه جلوی من حق نداری به بچم چیزی بگی جای پدرشون بوده اشکال نداره حالا با این اوصاف بگید من چیکار کنم برم ازش معذرت بخوام 

تو لیوان کسی دریا نریز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به برادرشوهرت بگو دهنشو ببنده،به مادرشوهرت بگو تو بچه هاتو به دنیا اوردی،من با تور از تو رودخونه گرفتمشون؟به شوهرت بگو دست و پای برادرشو جمع کنه،درصمن اشتباه خودت بوده که از اول بی تربیتی کردن،چیزی نگفتی،اما از خمین الان رویتو عوض کن،اصلا هم معذرت خواهی نکن،غلط کرده فحش داده

پسرهات ماشالا بزرگ شدن پشتت هستن تو هم پشتشون باش

با همسرت صحبت کن خودش به برادرش بگه

برادر همسرت رو هم مستقیم بهش بی احترامی نکن اگه حرفی زد بزن به گریه و زاری که شما مثل داداشم هستی و بچه ها دوستت دارن ولی شما دوستشون نداری،توپ رو بنراز تو زمین اونا که شوهرت بدونه شما دوستشون دارید اما اونا دوستتون ندارن و حرمتتون رو نگه نمیدارن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

با زبون نرمی که خودت بلدی به همسرت بگو به برادرش بگه با بچه ها اینجوری حرف نزنه

لج شوهرت رو درنیار چون ممکنه نپذیره. بالاخره تو اون دیدگاه و اون خانواده بزرگ شده

شاید لازم باشه بارها و بارها به نرمی بهش بگی

به همسرتون بگه جدی به برادرش تذکر بده  پسرتون گناه داره اعتماد بنفسش تو بچگی خورد شه تو بزرگی ...

هیچ کدومشون حالیشون نیست تازه لمشب امده به من میگه شوهرم خوب شدی همه اخلاقتو فهمیدن گفتم بدرک من سر بچه هام با هیچ کی شوخی ندارم

تو لیوان کسی دریا نریز
با زبون نرمی که خودت بلدی به همسرت بگو به برادرش بگه با بچه ها اینجوری حرف نزنه لج شوهرت رو درنی ...

یه خانواده ای هستن که هر کی ظاهرشونو میبینه فکر میکنه ملائکه هستن ولی خدا نیامرزتشون

تو لیوان کسی دریا نریز
برادرش احمقه گاوه حالیش نیست

با خشم و عصبانیت کارت پیش نمیره. با آرامش کارت پیش نمیره

با بچه ها صحبت کن و ازشون حمایت کن تا بدونند تو پشتشون هستی و عمو اشتباه کرده

برای اینکه به نتیجه برسید ممکنه مقداری زمان بذاری. حتی چند ماه