2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه تاپیک اولمو بخونید و نظرتونو بگین  نمیدونم باید چیکار کنم دارم دیوونه میشم

ببین عزیزم اول از همه باید پیش مشاور یا روانشناس حضوری بری چون قضیه جدیه 

این چیزی که واسه شما پیش اومده فقط شما هم مقصر نبودی اینو قبول کن پس 

میشه بدونم چند سالتونه چون قضیه سر لباس عروس بوده و همسر شما توان مالی تهیه لباس رو نداشتن ! 

با منت کشی و.. هم اون طرف نظرش عوض نمیشه چه بسا ممکنه با خودش بگه حتما مقصر اونه که این طور معذرت خواهی می‌کنه و من مقصر نیستم 

پس منطقی صحبت کن باهاش 

هنوزم جوابای پیامهای شما رو نداده ؟

اگر نداده یکبار پیام بدید اگر خواستی صحبت کنیم تماس بگیر چون من رابطم واسم مهمه و دوست دارم همه چی واسم روشن بشه هر چه زودتر

بدون هیچگونه ترحم و معذرت خواهی و..

ببین عزیزم اول از همه باید پیش مشاور یا روانشناس حضوری بری چون قضیه جدیه  این چیزی که واسه شما ...

من ۲۳ سالمه همسرم ۳۰ سال لباس عروس انگار بهانست حرف اصلیش اینه تو به من گفتی بی غیرت و گفتی من زن تو نیستم

اخه بحث توان مالی نیست یبار قبول کرد بعد زد زیرش به بهانه مختلف منم ۸ روز بلاک بودم بعد حالم بد شد رفتم بیمارستان بابام بهش زنگ زد باهاش خیلی تند و جدی صحبت کرد بعد منو انبلاک کرد و بهم گفت بیا بریم توافقی جدا شیم بعد دوباره گفت نه طلاقتم نمیدم زندگیم نمیکنم باهات همش تهدیدم میکنه بهش زنگ نزنم همش فحش میده اصلا اجازه ی حرف زدن بهم نمیده میگه تو یه دختر بی ادبی که بابات بهم انداخته و حرفای خیلی زشت تر😔

ببین عزیزم اول از همه باید پیش مشاور یا روانشناس حضوری بری چون قضیه جدیه  این چیزی که واسه شما ...

همش میگه نمیخوام باهات زندگی کنم بعد از اونور اصرار داره بابات بیاد مشکلو حل کنه بابام زنگ زده باباش بهونه اورده که مهمونیم بهتون خبر میدم کی قرار بزاریم

نمیدونم چش شده یهو خیلی دوستم داشت از گل نازک تر بهم نمیگفت

مشکلمون حل شده بود بخاطر حرفم ازش معذرت خواهی کردم ولی چون به خانوادش گفته بود اونا دخالت کردن و نزاشتن بین خودمون دوتا حل شه

همش خودمو سرزنش میکنم میگم کاش دعوارو شروع نمیکردم اخه اون اولش هی میخواست ارومم کنه ولی چون زده بود زیر حرفش من خیلی عصبانی بودم

من ۲۳ سالمه همسرم ۳۰ سال لباس عروس انگار بهانست حرف اصلیش اینه تو به من گفتی بی غیرت و گفتی من زن تو ...

بگو من اشتباه خودم رو قبول کردم نباید اونطور میگفتم ولی اگر نمیخوای ادامه بدیم من احترام میزارم به خواستت 

و دادگاه می‌بینمت لازم نیست توهینی بینمون باشه 

واقعا جدی بگو و اجازه توهین نده نزار سواستفاده کنه ازین قضیه حالا که بهونه میاره

بگو من اشتباه خودم رو قبول کردم نباید اونطور میگفتم ولی اگر نمیخوای ادامه بدیم من احترام میزارم به خ ...

چون میدونه از طلاق میترسم اینجوری میکنه حتی بهم گفت عکس عقدنامه رو بفرست برم کارای طلاقو بکنم منم فرستادم

هی تاکید میکنه نمیخوام بترسونمت قصدم واقعا جدیه برای طلاق

اصلا نمیدونم چشه میگه بهت علاقه ندارم فکر میکنم چون خیالش راحته که من ولش نمیکنم اینجوری میکنه

همش میگه نمیخوام باهات زندگی کنم بعد از اونور اصرار داره بابات بیاد مشکلو حل کنه بابام زنگ زده باباش ...

بهش بگو کسی که یاد نگرفته مشکلی بین دو تا آدم مشکل زناشویی بگیر تا غیره نره به کسی بگه نمیتونم باهاش زندگی کنم 

زندگی خیلی سخت تر ازون چیزیه که فکر میکنیم 

کسی که بخواد همه چیو کف دست خانوادش بزاره و حریم شخصی فرد مقابلش رو زیر پاهاش بزاره واقعا بدرد زندگی نمیخوره 

بگو وقتی نمیخوای باهام زندگی کنی اوکیه و من معذرت خواهی کردم سر حرفی که زده بودم و پشیمونم هستم ولی آدمیزاد ممکنه اشتباه کنه 

قبول کردنش با خودته من سعی کردم که رابطمون حفظ بشه 

بهش بگو کسی که یاد نگرفته مشکلی بین دو تا آدم مشکل زناشویی بگیر تا غیره نره به کسی بگه نمیتونم باهاش ...

کاملا درسته حرفاتون از همون اول خانوادش در جریان همه مسائلمون بودن بهانشم این بود که چون عقدیم باید همه‌چیو بدونن

امیدوارم حاضر بشه حرفامو بشنوه که بتونم اینارو بهش بگم حداقل