لطفا عکسای تبلیغات رو کمی هوشمندانه انتخاب کنید ادم میاد تاپیکارو بخونه یهو یه صورت با جوشای وحشتناک میبینه خب واقعا صحنه ی قشنگی نیست کاش حداقل جوشای نرمال تری بود خب ادم حس بدی بهش دست میده خیلی عکسای قشنگتری وجود داره برای تبلیغ لازم نیست زشت ترین جوشای دنیارو بیارین نشون بدین با نمای نزدیک ادم حتی رغبت نمیکنه روی عکس کلیک کنه و اگهی دهنده رو ببینه
ببین حرفات درسته خب؟ ولی اهمیت نمیدن، به جاش با مرورگر اپرا بیا که دیگه کلا نبینی تبلیغاتو😅
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چرا ویرایش پستو برداشتین🫤 ما جای (ک ) و (گ ) رو تو برخی کلمات اشتباه بنویسیم کی پاسخگوعه
هست هنوز، منتها باید زیر سه دقیقه پستو ویرایش کنی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چرا ویرایش پستو برداشتین🫤 ما جای (ک ) و (گ ) رو تو برخی کلمات اشتباه بنویسیم کی پاسخگوعه
ذهنم منحرفه 😂😂😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔