2777
2789
عنوان

یه انتقاد به نی نی سایت !!!

210 بازدید | 38 پست

لطفا عکسای تبلیغات رو کمی هوشمندانه انتخاب کنید ادم میاد تاپیکارو بخونه یهو یه صورت با جوشای وحشتناک میبینه خب واقعا صحنه ی قشنگی نیست کاش حداقل جوشای نرمال تری بود خب ادم حس بدی بهش دست میده خیلی عکسای قشنگتری وجود داره برای تبلیغ لازم نیست زشت ترین جوشای دنیارو بیارین نشون بدین با نمای نزدیک ادم حتی رغبت نمیکنه روی عکس کلیک کنه و اگهی دهنده رو ببینه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حرفات درسته خب؟ ولی اهمیت نمیدن، به جاش با مرورگر اپرا بیا که دیگه کلا نبینی تبلیغاتو😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا ویرایش پستو برداشتین🫤  ما جای (ک ) و (گ ) رو تو برخی کلمات اشتباه بنویسیم کی پاسخگوعه

هست هنوز، منتها باید زیر سه دقیقه پستو ویرایش کنی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

قیافش هست ولی نمیشه یه امتحان کن الان

اتفاقا اول امتحان کردم بعد جواب شمارو دادم 😅

چرا ویرایش پستو برداشتین🫤  ما جای (ک ) و (گ ) رو تو برخی کلمات اشتباه بنویسیم کی پاسخگوعه

ذهنم منحرفه 😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
امتحان کن شما میزنه مجوز درج لینک ندارید اصلا لینکی نمیذارم که اینو میگه

.

.

میخواین براتون لینک بذارم؟ لینک همین تاپیک رو اصلا؟

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا