2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط مدادی

بعدش رژ جامد

بعدش اگ اینا دم دستم نباشه میرم سراغ مایع

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

رژ مایع اسفند گرفتم 170

24 ساعتها بدون سرب و رنگ خوب 

مایع استاتیرا بزنید 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

آنلاین شاپ دارم نمیخرم😂 به همه میفروشم  رژ لب مدادی خیلی خوبه لب قرینه در میاد راحت تر کناره ...

قیمتات چطوره؟ ارسال هم داری؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

رژ مایع اسفند گرفتم 170 24 ساعتها بدون سرب و رنگ خوب  مایع استاتیرا بزنید

لبام خیلی خشکه 

از وقتی محل زندگیم عوض شده این جور شدم حتی بالم هم موثر نیست ویه رژ مایع خریدم میزنم لبم حس خشکی دست میده 180خریدم حالا بدون سرب هم نوشته

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

قیمتات چطوره؟ ارسال هم داری؟

من خیلی سود کمی رو محصولات میکشم واقعا انصاف نیس 

اینجوری هم مشتری راضیه هم خودم 

بله دارم هر شهری بگید با پست ایران ارسال میکنم 

دوست داشتین بگین ای دی پیجمون رو بدم 🩵

متاهل🧿❤️
آنلاین شاپ دارم نمیخرم😂 به همه میفروشم  رژ لب مدادی خیلی خوبه لب قرینه در میاد راحت تر کناره ...

لبام خیلی خشک حتی بالم تاثیر نداره 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

من خیلی سود کمی رو محصولات میکشم واقعا انصاف نیس  اینجوری هم مشتری راضیه هم خودم  بله دا ...

خیلیم عالی🤗

بله خوشحال میشم پیجتونو داشته باشم