2777
2789
عنوان

افسردم

83 بازدید | 18 پست

خیلی اذیت میشم.استعدادم برای یادگیری خوبه.ولی بهم اجازه تحصیل ندادن.خودم الان مطالعه میکنم.بهم گفتن نمیذاریم ازدواج کنی.و همیشه سعی میکنن ادمایی ک دوسم دارنو ازم دور کنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر توضیح بده در مورد خودت  چند سالته در آمد داری یا نه و...

بیست و سه سالمه.قبلا درآمد داشتم کار میکردم.اما الان نه درامد ندارم و شرایط کار هم برام نیس.خانوادم با کار کردنم مخالفن.دوس ندارن مستقل باشم.الان خانه دارم تک دخترم و برای مدت زیادی بعد از جدایی از نامزدم افسردگی داشتم.خانوادم با ازدواجم مخالفت کردن

میتونی مستقل شی؟؟؟ یا فاصله بگیری؟

احساس میکنم باید ی مرد ی تکیه گاه عاطفی کنارم باشه.اما میترسم باز کسیو دوس داشته باشم و خانوادم مخالفت کنم حق تصمیم گیری ندارم

نه سرمایه ای ندارم.ترس از مستقل شدنم دارن.دوس دارن کاملا روم تسلط داشته باشن.حتی برای ازدواج

شخصیت پرسفون رو داری به احتمال زیاد

تو گوگل سرچ کن

نوشته چیکار کنی که رشد کنی

و خودتو ارتقا بدی

کتاب های رشد شخصیت رو بخون حتما یه سری به تست آرکیتایپ بزن

و خرده خرده پول جمع کن برای مستقل شدن

چون با این شرایطی گفتی این خونواده تباهت می‌کنند و چاره نیس بجز مستقل شدن

کتاب های رشد شخصیت رو بخون حتما یه سری به تست آرکیتایپ بزن و خرده خرده پول جمع کن برای مستقل شدن چ ...

من اینو میدونستم.اما واقعا از لحاظ روحی بهم ریختم.برا مدتی ک کار میکردم.خیلی فشار عصبی روم بود.الان دیگه نمیتونم کار کنم ن اجازش دارم و ن شرایطش.تنها کاری ک میتونم اینه ک امیدم بخدا باشه.کاری از دستم برنمیاد.

از منظورم از مستقل شدن مکانی نیس اول مالیه  بعد روحی (به حرفا و کاراشون اهمیت نده)

کمتر ب حرفاشون اهمیت میدم.دلم بحال خودم میسوزه الان دیگه نامزدمو ندارم و مقصرر بودن.