2777
2789

مو درنمیاد ولی این سوراخ و دونه های سیاه از پام پاک نمیشه چرا؟ کسی تجربه داشته؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه من بعد ۱۲جلسه هنوز کلی موام در میاد جوش و اینا که هیچ

موهات چطور بود قبل لیزر 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

قبلا پاتون این شکلی نبود؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

چقدر پوست پات خشکههههه

لوسیون بزن دختر 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چه بد خب ب خودشون بگو 

میگه نوع پوست خودت توت فرنگیه کاری به لیزر نداره

ولی قبل لیزر اصلا اینطوری دونه ی سیاه توی پوستم نمیمونو

قبلا پاتون این شکلی نبود؟

ریشه موهام عمیق بود ولی وقتی شیو میکردم خیلی صاف و تمیز میشد الان دونه های سیاه مونده تو پوستم که با شیو هم نمیره

میگه نوع پوست خودت توت فرنگیه کاری به لیزر نداره ولی قبل لیزر اصلا اینطوری دونه ی سیاه توی پوستم نم ...

دوباره بذار ببینم عین مال منه؟

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
ریشه موهام عمیق بود ولی وقتی شیو میکردم خیلی صاف و تمیز میشد الان دونه های سیاه مونده تو پوستم که با ...

دونه های سیاه چی ان؟یعنی جوش زدی؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟