2777
2789
عنوان

انرژی زا

310 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

یه چیزع انرژای زا بگین من بخورم بتونم امشب بیدار بمونم

امروز ۵:۳۰ بیدار شدم نمیتونم بخوابم امشبم باید تا دیروقت بیدار بمونم

نسکافه و چای و کافی میکس از بس خوردم جواب نمیده.

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
نوشابه انرژی زا بخور مثل ردبول

جواب میده شالیزار جان؟

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اب انگور 😯

آب انگور؟ از این ابمیوه های اماده؟

برای من جواب میده و قشنگ حدود ۴ ساعت شا رژ هستم . البته من گاهی میخورم اما  خیلی خوبه و خستگی رو از تنم بیرون میاره

ممنون عزیزم

نصفش رو زمانی که احساس خستگی کردی یا میخواهی کارت رو شروع کنی  بخور و نصف دیگش رو حدود ۲ ساعت بعد بخور تا شا رژ مجدد بشی

روی درش رو هم بپوشون تا هوا نکشه برای مصرف بعدی

وقت هایی که مهمان دارم و از صبح کار کردم و خسته هستم وجونی ندارم که پهلوی مهمان بشینم از  این  میخورم و سر حال پیش مهمانهام میشینم

ممنون عزیزدلم از راهنمایت حتما حتما میرم میگرم الان