2777
2789
من جاری ندارم هنوز و وای که چقدرررر استرسس دارم که بیاد و زندگی من دچار مشکل بشه... میدونم خیلی مقای ...

اوه دوقلو  ها یکم سختن حسودی بینشون زیاده 

ولی اینو بدون اونایی ک بچهاشون  دو قلو بودن خوب بلدن بین دو نفر تفاوت قائل  نشن

الان رئیس منم دوقلو داره بین منو خواهرم با اینک یکیمون  تنبلیم یکی زرنگ اصلا تفاوتی نمیزارن کلا ما رو ی آدم فرض میکنن خودشونو راحت کردن 🤣😂 همیشه هم ذوق میکنن میگن شما هم دوقلویین  درحالیک اختلاف سنی داریم😂

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

من جاری ندارم هنوز و وای که چقدرررر استرسس دارم که بیاد و زندگی من دچار مشکل بشه... میدونم خیلی مقای ...

شما در آینده حسودیشون بیشتر بخاطر شوهراتونه 

ن پدر ومادرشون 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر بدم‌اومده حتی دیگه نمیخوام‌عزیز شم پیششون

حق داری ولی یکم  تو گوگل یا همین نینی سایت  بپرس بقیه چیکارا کردن قطعا ورق برمیگرده ب سمت شما 

بالاخره هر کسی ی ترفندی بلده  امتحانش ضرر نداره 

معمولا عروس هایی ک خیلی کار نمیکنن و خیلی محبت نمیکنن  زیاد مورد توجه نیستن چون دیگ اون رودربایستی وجود نداره  و براش ارزش قائل نیستن متاسفانه 

همه هم میگن باید یه حد و مرزی قائل بشی حتی میری خونه مادرشوهر فک کن غریبه ان زیاد کار نکنی زیاد صمیمی نشی لباسی بپوش ک انگار رفتی خونه غریبه ن اینک فک کنی خودین

بله فرق میذاشت 

ولی اهمیت نمیدادم واکنشی نشون نمیدادم 

والا برام مهم هم نبود 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اگر زحمتاش باتو باشه بگو و بخند و بخوربااونا باشه بازم میگی خداروشگر

نه... یا انقدر دلم و بزرگ می کنم که اگر کاری حرذم میگم برای رضا ی خدا.... یا کمرنگ میشم 

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
اوه دوقلو  ها یکم سختن حسودی بینشون زیاده  ولی اینو بدون اونایی ک بچهاشون  دو قلو بو ...

کاش جاری دار شدم مشکلی نباشه... اخه دلبستگی خاصی به خونواده همسر ندارم ولی شوهرم یطوریه خیلی مقایسه میکنه خودشو با همه اذیتم میکنه این موضوع حس میکنم داداش ازدواج کنه این مقایسه ها بیشتر بشه... یجورایی همش میگم کاش سرتر باشم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

کاش جاری دار شدم مشکلی نباشه... اخه دلبستگی خاصی به خونواده همسر ندارم ولی شوهرم یطوریه خیلی مقایسه ...

اره دیگ بین دوقلو ها حسودی زیاده ولی چطور تشخيص  میدی شوهرت کدومه آدم قاطی میکنه😂😂