انقدر فرق گزاشت الان دوتا داداش اصلا هم و برادر حساب نمیکنن ن میرن ن میان من ناراحتم از این قضیه ول ...
دقیقا مثل ما .. بخدا با اینکه براش کادو میخریدم بهش احترام میزاشتم ولی ههمیشه طرف جاریمو گرفت چون فامیلشه. با اینکه خودش بیان کرده میدونه جاریم مشکل داره .. اختلاف میندازه. غیبت منو همسرمو خیلی میکنه ولی همیشه از سمت مادرشوهرم تایید شده کاراش و طرفشو داشته..😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واقعا دل رحمم یه نفر بدترین کارم باهام کرده باشه یذره ناراحت باشه یجوری میشم حالا اینک مادر همسرم و اینم بگم واقعا دوسش داشتم واقعا میگم ولی نشد که خوب بمونیم نزاشت که خوب بمونیم
من جاری ندارم هنوز و وای که چقدرررر استرسس دارم که بیاد و زندگی من دچار مشکل بشه... میدونم خیلی مقایسه خواهیم شد چون شوهرم و داداشش دو قلو و همکارن🤦🏼♀️
تو گوگل بزن چطور پیش مادرشوهر محبوب بشیم ترفند هاشو میگ اونا رو اجرا کن
جاریت زرنگه حتما کاری میکنه که بیشتر طرف اونو میگیرن کافیه فقط دقت کنی تو هم یادبگیر اما دیگ ضایع تقلید نکن
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)