2777
2789

سلام من بعد زایمان گاها سرگیجه دارم رفتم چکاب.ظهر جوابشو گرفتیم فردا نشون دکتر میدم میخواستم ببینین وضعیتم چطوره....ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مینا مایعات میخوری؟ خصوصا که الان هوا گرم شده بدن و البته کلیه ها لازم دارن حتما در طول روز سعی کن آب به اندازه کافی بخوری عذر می خوام ولی یادمه یه بنده خدایی گفت باید دقتی ادرار می کنی رنگ ادارت خیلی تیره نباشه هرچی روشن تر باشه بهتر. بازم با دکترت مشورت کن نگران نباش ان شاءلله برطرف میشه 

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)
مینا مایعات میخوری؟ خصوصا که الان هوا گرم شده بدن و البته کلیه ها لازم دارن حتما در طول روز سعی کن آب به اندازه کافی بخوری عذر می خوام ولی یادمه یه بنده خدایی گفت باید دقتی ادرار می کنی رنگ ادارت خیلی تیره نباشه هرچی روشن تر باشه بهتر. بازم با دکترت مشورت کن نگران نباش ان شاءلله برطرف میشه

مایعات فقط چای زیادمیخورم اونم ازوقتی شیرمیدم چایخورشدم.رنگ ادرارم هم اکثراتیره هس...اصلا وقت نمیشه بخودم برسم بچه اکثرا روپاهامه...رفلاکس هم داره کلا خسته میشم.چکاپ هم خیلی وقت بود میخواستم برم وقت نمیشد....بهرحال نرسی

راستی سومی هم نرمال بود؟

قند چربی تیرویید فاکتورهای خونیت که ممکنه باعث سرگیجت باشن همه نرمالن فشارتم چک کن شاید افت فشار داری

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

مینا جان سعی کن زیادی هم چای نخوری بچه جای خود ولی الان مامانی باید برای نگهداری بچت حواست به خودت باشه همت کن ان شاءلله میشه از امروز هم سعی کن حتما بیشتر آب بخوری. 

من خیلی سر از آزمایشات دیگت به طور تخصصی درنیوردم ولی به نظر خوب بودن حتما حتما حتما به دکترت نشون بده تا دونه دونه موارد خودش ببینه و اکی بده که انشاءلله همه چی آزمایش نرماله.

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)