2777
2789
عنوان

یه نذریو دیدم تو اینستا حاجت گرفتن

301 بازدید | 11 پست

ولی یادم رفت نگهش دارم یا سیو کنم اینطور بود که سیب و نمک یا اجیل میدادن به مردم و اگه حاجت میگرفتی نمیدونم حالا ادامه میدادی یا وقتی رسیدی بهش فقط نذرتو ادا میکردی ؟!! اصلا درست اصول قانونش یادم نیست 

شما میدونین این نذرو ویا تاحالا خودتون و اطرافیان همچین کاری کردین؟

+خدایاشکرت🤍

لطفا واسه منم دعا کنید هر چ سریعتر شوهرم بیاد سراغم و با عزت برگردم سر زندگیم و زندگیم اونجوری که می ...

ان شالله با خبر خوش بیای نی نی سایت👌🏼

+خدایاشکرت🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذر نمک شنیدم که به حضرت زهرا "سلام الله علیها " برمیگرده اینطوری که چند نا نمک پخش میکنی بین مردم و از حضرت زهرا میخای دعات کنه و بعد دوباره چند بسته نمک بعد حاجت روایی پخش میکنی که خودم حاجت گرفتم ازش

یه نذری هم هست به نیت حاجتت نذر سیب میکنی برای شهید علی آقاجهانياری این شهید معروف هست گوگل سرچ کنی میاره برات

آجیل هم فکر میکنم منظور آجیل مشکل گشاست

نذر نمک شنیدم که به حضرت زهرا "سلام الله علیها " برمیگرده اینطوری که چند نا نمک پخش میکنی بین مردم و ...

یعنی فقط نمکه؟ بعد اول پخش میکنی نیت میکنی 

بعد اگر حاجتت براورده شد دوباره پخش میکنی و ادامه داره؟ مث بعضیا که مثلا تو ی روز خاص و شهادتی چیزی همیشه نذرشون ادامیکنن

+خدایاشکرت🤍

یعنی فقط نمکه؟ بعد اول پخش میکنی نیت میکنی  بعد اگر حاجتت براورده شد دوباره پخش میکنی و ادامه ...

دقیق نمیدونم میتونی سرچ کنی بعضیا بعد حاجت روایی پخش میکنن یعنی بعد از اینکه حاجت گرفتن فرقی هم نمیکنه روز خاصی باشه یانه بعضیام مثلا میگن هر سال تو فلان تاریخ نمک پخش میکنم اگه حاجت روا بشم ولی خواهر من قبل حاجت گرفتنش پخش کرد بعد حاجت گرفت... اگه تونستم بهت کمک کنم لطفا برای شِفای مامانم و پیداشدن گربم دعا کن حالم خیلی بده😭

دقیق نمیدونم میتونی سرچ کنی بعضیا بعد حاجت روایی پخش میکنن یعنی بعد از اینکه حاجت گرفتن فرقی هم نمیک ...

الهی بگردم حتما عزیزم منم محتاج دعات هستم

هم خودم هم مادرم ❤️🤍

ان شالله که پیدا میشه مادرت هم بهبود کامل نصیبش میشه

+خدایاشکرت🤍

نذر های اینستا اکثرا دروغن  برای جذب فاللور هستند اصلا نمیشه بهشون اعتنا کرد

اخه دیدبم خیلیا گفتن نتیجه داده حتی به چشمم دیدم سیب نمک بعضا پخش میکنن ،ولی اداب و اصولش بلدش نیستم و نمیدونم

+خدایاشکرت🤍