2777
2789
عنوان

یه دختره هس

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
من واقعا از نظر اعتماد به نفسش تحسینش میکنم و باهاش رابطه بدی ندارم فقط برام عجیب بود که همه جوره خ ...

تو بايد اول خودت دوست داشته باشي بعد منه نوعي رو  ولي اون بنده خدا شايد ب ظاهر الان رفتارش اعتماد ب نفسش عالي باشه از نظر تو و خيليا ولي هنوز نرفته تو دل كار و جامعه بفهمه چي ب چيه ادم بايد ايراداش رفع كنه و انعطاف پذير باشه فردا روز مديرش بهش گفت كارت اشتباهه نميتونه بگه نه و توجيحش كنه ك هر روز روزانه برو تو ايينه صحبت كن فك كن الان روبروي ي جمع وايسادي زبان بخون برنامه نويسي ياد بگير هوش مصنوعي ها اونوقت ببين چقدر جلوي از ديروز خودت ن از بقيه  

آخه دوس‌ ندارم اینو بگم که راجب کسی بد گفته باشم اما قیافش معلمولیه، اضافه وزن داره و معمولا چون ای ...

اعتماد به نفس تعریفش با این فرق داره واقعا.

از آدمایی که عقده های درونیشون رو به صورت اعتماد به نفس کاذب بروز میدن واقعاً حرصم می گیره 

💔🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو بايد اول خودت دوست داشته باشي بعد منه نوعي رو  ولي اون بنده خدا شايد ب ظاهر الان رفتارش ...

آره باید تغییر کرد باید تلاش کرد...

آقایون دعوت به دوستی ندن
اعتماد به نفس تعریفش با این فرق داره واقعا. از آدمایی که عقده های درونیشون رو به صورت اعتماد به نفس ...

منم دلم براش میسوزه پشت سرش بهش میخندن

ولی سعی کردم از این رفتاراش درس خوب برداشت کنم که آدم باید خودشو قبول داشته باشه

آقایون دعوت به دوستی ندن
آفرییییین به نظرت آدم چطوری می‌تونه خودشو بشناسه؟

ببين ي مسير خيلي پيچيده اي هست مثلا درك عميق احساساتت ،افكارت ،ارزش هات ،تجربيات شخصيت 

مثلا روزانه بيا تو ي دفترچه افكار احساسات تجربياتت بنويس 

مثلا با بقيه تعامل كن ببين بقيه بازخوردشون نسبت ب تو چيه وقتايي يچيزايي ميگن خودت متوجهشون نبودي 

تو تست هاي روان شناختي و شخصيت شناسي شركت كن 

ببين ي مسير خيلي پيچيده اي هست مثلا درك عميق احساساتت ،افكارت ،ارزش هات ،تجربيات شخصيت  مثلا ر ...

جدیدا تست طرحواره هارو دادم باورم نمیشد ریشه بعضی از رفتارام از کجاست آره واقعا اینا خیلی کمک می‌کنه

انقد درگیریم خودمونو یادمون رفته

آقایون دعوت به دوستی ندن
چقدر جااااالب اصلا از این دید ندیده بودمممم

بعدم خودت ب چالش بكش مثلا برا تايم هات برنامه ريزي كن اون چيزي ك براخودت ميخاي برا بقيه هم بخا هركسي باشه غريب اشنا يمدت ميري پارك خابگا دانشگا با بچها درمورد موضوعات مختلف صحبت كن خارج از درس يچيز جديد توخودت كشف كن