2821
2789
عنوان

یه دختره هس

124 بازدید | 23 پست

از دوستامونه، همیشه میگه من خیلی خوشگلم من خیلی خفنم خیلی با استعدادم

از اونور فکر می‌کنه همه عاشقشن سیزده به در به پسرا گفته بود منو آرزو نکنید، به چند نفر گفته بود می‌دونم شما رو من کراش دارید

اینارو نگفتم که قضاوتش کنم

فقط دوست دارم بدونم چی میشه یکی انقد اعتماد به نفس داره چون خودم اصلا اعتماد به نفس ندارم

آقایون دعوت به دوستی ندن

حتما خ خوشگل و دوست داشتنیه مث من و دستاورد های زیادی داره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما خ خوشگل و دوست داشتنیه مث من و دستاورد های زیادی داره

آخه دوس‌ ندارم اینو بگم که راجب کسی بد گفته باشم

اما قیافش معلمولیه، اضافه وزن داره و معمولا چون اینطوریه دخترا باهاش دوست نمیشن و تو درس و کار استعداد نداره......همیشه سر کلاسا خواب بود و کارای ضعیف تحویل میداد

امااااا مثلا حتی اگه یه کار خراب تحویل میداد به اون کارش افتخار میکرد حتی اگه ایرادی داشت می‌گفت شما نمی‌فهمید وگرنه ایرادی نداره

اینکه یکی این مدلی خودشو قبول داشته باشه دوس دارم بدونم از کجا میاد

آقایون دعوت به دوستی ندن

اينك رو خودت كار كني و اعتماد به نفس داشته باشي خيلي خوبه ولي اعتماد ب نفس كاذب نه يادت نره طبل تو خالي خيلي صدا ميده هيچوقت خودت با ديگري مقايسه نكن اون يجور ديگه ميخاد خودش نشون بده تو قرار نيست حتما پيش پسرا اينجور باشي ميتوني ي سخنران خيلي عالي با فن بيان عالي باشي ميتوني ي نوازنده عالي باشي و.....فقط رو خودت واهدافت كار كن و توسكوت تلاش كن 

همیشه هم اعتماد به نفس نیست و تایپ شخصیت‌های که یکم حالت شوخی طور مثلا

نه کاملا جدی میگه منم اوایل فکر میکردم شوخیه چیزی می‌گفت می‌خندیدم🤦🏻‍♀️

آقایون دعوت به دوستی ندن
نه کاملا جدی میگه منم اوایل فکر میکردم شوخیه چیزی می‌گفت می‌خندیدم🤦🏻‍♀️

خب...خودمم تا حدودی اینطوریم بعضیاش جدید بعضیاش شوخی دوستم ام همین حرف تو رو میزنه  نمیدونم واقن

اينك رو خودت كار كني و اعتماد به نفس داشته باشي خيلي خوبه ولي اعتماد ب نفس كاذب نه يادت نره طبل تو خ ...

من واقعا از نظر اعتماد به نفسش تحسینش میکنم و باهاش رابطه بدی ندارم

فقط برام عجیب بود که همه جوره خودشو قبول داره

من یه کار درست ام بکنم خودم روش ایراد میذارم

نمیشد از خود دختره بپرسم چطوری اینطوری ای وگرنه می‌پرسیدم

یا اگه کسی بهم بگه خوشگل میگم نه بابا من که خوشگل نیستم

آقایون دعوت به دوستی ندن
بنظر من تنها چيزي كه ميتونه اعتماد بنفس منو زياد كنه اينه ك خودمو خوب بشناسم 

آفرییییین به نظرت آدم چطوری می‌تونه خودشو بشناسه؟

آقایون دعوت به دوستی ندن
آخه دوس‌ ندارم اینو بگم که راجب کسی بد گفته باشم اما قیافش معلمولیه، اضافه وزن داره و معمولا چون ای ...

ببین فرق میکنه ت ی هفته درس بخونی برا امتحان ۱۸ بشی هنر نکردی ول کسی ک ی شبه درس میخونه ۱۰ شو میگیره هنر کرده میگیری چ میگم اونم با توجه ب چیزایی ک تو زندگیشه و ت نمیدونی ب خودش افتخار میکنه ک قوی بوده 

درمورد قیافشم  بقیه این حس و بش میدن شاید

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

ببین فرق میکنه ت ی هفته درس بخونی برا امتحان ۱۸ بشی هنر نکردی ول کسی ک ی شبه درس میخونه ۱۰ شو میگیره ...

چقدر جااااالب اصلا از این دید ندیده بودمممم

آقایون دعوت به دوستی ندن
عام...اخیرا باورم به خودمو یکم از دست دادم ولی کلا از خودم خوشم میاد و بنظرم آدم جالبی ام

میشه بگی چطوری به این طرز فکر رسیدی

آقایون دعوت به دوستی ندن
2823
2791
2779
2792