2777
2789
عنوان

کمکم کنین!

32 بازدید | 5 پست

من رفتم یه جا برای کار. اول که رفتم چون سابقه کار نداشتم

گفتن باید ده روز کار کنی گفتم باشه الان یکماه شده که بدون حقوق هر هفته برام شیفت می‌نویسن و من دارم تمام تلاشم رو میکنم. اما حرفی از استخدام نمیزنن چندبار یادآوری کردم اما هربار میپیچونن  و دارم میبینم که همکاری دیگه مدام سعی دارن منو خراب کنن و زیرآبم رو بزننمن خسته شدم. نمیدونم چی بگم بهشون. زبونم بسته است. دارن ازم کار میکشن.  آخر سر به یه بهانه ای نگن برو!  من از همه لحاظ از خودم مطمئنم اما زیرآبم بدجور داره زده میشه.   فردا شیفت دارم. دلم میخواد تکلیفم معلوم بشه میشه کمکم کنین که چی بهشون بگم چیکار کنم؟؟

خدایا شکر که بدتر نشد🙄 

آخ منم مثل تو هم ولی تو محیط تحصیلی ارامش ندارم😔💔

موندم کی آدمایی مثل ما از محیط سمی نجات پیدا میکنن😭

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو صحبت کن بگو من خیلی انرژی میذارم. ده روز شد یک ماه ولی صبر کردم. اگه نیاز ندارین به من امروز بگی ...

خب اگه نیاز ندارند چرا هفته شیفت می‌نویسن میگن بیا. ولی حرف استخدام که میشه دنبال بهونه ان

خدایا شکر که بدتر نشد🙄 
خب اگه نیاز ندارند چرا هفته شیفت می‌نویسن میگن بیا. ولی حرف استخدام که میشه دنبال بهونه ان

عزیزم اونا نیاز دارن ولی میبینن شما هیچی نمیگی دارن بلانسبت ازت سواری میگیرن. تا هیجی نگی اوضاع همینه

بنفشه🍃