2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ماه پیش می‌خواستیم بریم باغ شب بمونیم. یک مسیر یک ساعته هست تا باغ. من همه طلاهام توی ساک بود ساک رو گذاشتم کنار ماشین. وقت برگشتم دیدم پدرم ساک رو بسته روی باربند. دیر شده بود و پدرم عصبانی بود. گفتم الان بگم ساک رو بیار پایین دعوا میکنه دیگه چیزی نگفتم. رسیدیم اونجا ساک افتاده بود. حدود 120 گرم طلا شایدم بیشتر

فراموش کن تابه ارامش برسی هیچی مهمتراز ارامش نیس ولی کم کم پس انداز کن کم کم طلا کم اجرت و سبک بخر و ...

داستانم رو خوندی؟ الان چند ماهه حالم بده. همش میگم الان بود پولش انقدر بود. هر روز حساب میکنم 

به نظرت کسی همچین حماقتی میکنه؟ با دست خودم تمام دسترنج سالها زندگیم رو انداختم رفت. دوست دارم بمیرم ...

مقصر شما نبودید پقصر این مردایه بدرفتارو عصبی هستن که زناشون و بچه هاشون باید سکوت کنن ک مبادا اینا عصبی نشن،بهت حق میدم خیلی سخته ولی دیگه چه نیشه کرد آیا اکه بهش فکر کنی و فکری بشی برمیگردن بهت؟نه برنمیگرده جز اینکه خودت روانی بشی چیزی برات نداره ب این فکر کن مال دنیا بوده گور باباش که رفت 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری