2777
2789
آخ شدید با حرفت موافقم با مردای اینطوری باید مثل خودشون رفتار کنی اخخخخخ میسوزنا

اخه من تجربه کردم اولش عصبانی شد داد هوار راه انداخت من جوابش ندادم فقط با ی لبخند نگاش کردم خوب که خودش خالی کرد کانالی بیخود گروه هاش حذف کرد شغل شوهر من ازاد هرروز کلی زن براش عشوه خرکی میان حتی  بهش شماره میدن اوایل فکر میکردن من ابجیشم جلو من برای شوهرم چه فیلمای که میومدن با اینکه تو دلم حرص میخوردم اما به شوهرم میگفتن ازتو خوششون نمیاد بوی پولت خورده به دماغشون بعدشم غش غش میخندیم 

عشق فقط شوهرم دو تادخترام وسلام  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آغرین ... حالا وقتی اومد اصلا به روش نیار ... گفتم کلا خودتو بزن به اون راه اگه ازت پرسید کسی زنگ نزد یا اس اماس نیومد بگو مگه گوشیت خونه بودکلا انگار نه انگار 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آغرین ... حالا وقتی اومد اصلا به روش نیار ... گفتم کلا خودتو بزن به اون راه اگه ازت پرسید کسی زنگ نزد یا اس اماس نیومد بگو مگه گوشیت خونه بودکلا انگار نه انگار

گوشیش بزرگه کوچیک نیست که باور کنه من ندیدم 

اخه نمیگه این کانال چطور حذف شد؟

یا بزن زیرش یا اگه بخوای بروش بیاری باید اونو بی تقصیر نشون بدی یعنی بگو تو یه کانال عضوت کردن نگو عضو شدی بگ دیدم خوب نیست حذفش کردم 

اما به نظرم کلا به روت نیار اگرم گفت بگو من که دست نزدم   

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
یا بزن زیرش یا اگه بخوای بروش بیاری باید اونو بی تقصیر نشون بدی یعنی بگو تو یه کانال عضوت کردن نگو عضو شدی بگ دیدم خوب نیست حذفش کردم اما به نظرم کلا به روت نیار اگرم گفت بگو من که دست نزدم

باشه مرسی بابت راهنماییت ،برام دعا کن همه چیز خوب پیش بره