آخ شدید با حرفت موافقم با مردای اینطوری باید مثل خودشون رفتار کنی اخخخخخ میسوزنا
اخه من تجربه کردم اولش عصبانی شد داد هوار راه انداخت من جوابش ندادم فقط با ی لبخند نگاش کردم خوب که خودش خالی کرد کانالی بیخود گروه هاش حذف کرد شغل شوهر من ازاد هرروز کلی زن براش عشوه خرکی میان حتی بهش شماره میدن اوایل فکر میکردن من ابجیشم جلو من برای شوهرم چه فیلمای که میومدن با اینکه تو دلم حرص میخوردم اما به شوهرم میگفتن ازتو خوششون نمیاد بوی پولت خورده به دماغشون بعدشم غش غش میخندیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آغرین ... حالا وقتی اومد اصلا به روش نیار ... گفتم کلا خودتو بزن به اون راه اگه ازت پرسید کسی زنگ نزد یا اس اماس نیومد بگو مگه گوشیت خونه بودکلا انگار نه انگار
آغرین ... حالا وقتی اومد اصلا به روش نیار ... گفتم کلا خودتو بزن به اون راه اگه ازت پرسید کسی زنگ نزد یا اس اماس نیومد بگو مگه گوشیت خونه بودکلا انگار نه انگار
یا بزن زیرش یا اگه بخوای بروش بیاری باید اونو بی تقصیر نشون بدی یعنی بگو تو یه کانال عضوت کردن نگو عضو شدی بگ دیدم خوب نیست حذفش کردم اما به نظرم کلا به روت نیار اگرم گفت بگو من که دست نزدم
باشه مرسی بابت راهنماییت ،برام دعا کن همه چیز خوب پیش بره