یادتونه گفتم طرفم خیلی بد بود اوایل رابطه میگفت فلان دوستتو برام جور کن یاخیانت میکرد هرچندبعدهاابراز پشیمونی کردیا کلا تو طول ارتباط رفتارای خیلی بدی داشت باهام مثلا لباسشو گم کرده بود گفتم چ مدلی بود بگردم برات پیدا کنم هی ادای منو درمیورد ازش خواستم جدا شیم چون کنارش عذاب میکشیدم یه مدت جواب پیام ندادم نزدیک یک ماهه من هنوزم دوستش دارم هرچند تصمیم ب جدایی گرفتم ...تواین مدت خیلی پیام داد جوابشو ندادم امروز پیام داده بود حالم بدع خیلی خواهش کردم ازت جواب بده گفتم چی شده چرا بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی محترمانه حرف زدی و بهش گفتی ک دوستش داری و اونم داره سو استفاده میکنه بلاک کن یا خطتو عوض کن...ب عنوان خواهر بهت میگم هیچکس مهمتر از خودت و روح و روانت نیست.نذار بهت نزدیک شه.بگو یبار دیگه مزاحم شی مجبورم شکایت کنم....لطفاااااا برای خودت ارزش قائل باش این دوست داشتنها منطقی نیست.احتمالا شما رابطه اولته برا همین دل کندن سختهه و همه بدی هاشو نادیده میگیری
خیلی محترمانه حرف زدی و بهش گفتی ک دوستش داری و اونم داره سو استفاده میکنه بلاک کن یا خطتو عوض کن.. ...
تاحالا ازاین ارتباطا نداشتم ...اولین رابطمه هیچوقت باور نمیشد باکسی دوست شم وقتی بهم اولین بار ابراز علاقه کرد قسم جون مادرشو خورد این یه جمله باعث شد مثل بچه ها گول بخورم چون بچه یتیم بود بابا نداشت گفتم یه پسر ک تنها سرپرستش مادرشه بعیده جون مادرشو. الکی قسم بخوره ،قسم میخورد عاشق منه آرزوشه بامن حرف بزنه... بعد اذیتا و بااین و اون بودنش شروع شد ب حدی ک حتی ب من یه دوستت دارم نمیگفت الان ک یادآوری میشه برام قلبم آتیش میگیره مثلا میگفتم دوستم داری نمیگفت آره ... مادرش ایام کرونا فوت کرد ..