2777
2789
عنوان

از خانواده همسرم متنفرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی درست بشو نیستن 

آخه منم تازه ازدواج کردم ولی به نظر من خیلی سخت یکی عوض میشه یه چیزی بگم همه خبر میشن مگه اینکه صدبار قول شرعی بگیرم بکسی نگو ک اونم مطمین نیستم یادش می‌ره قصدی هم نداره کلا اینجوریه

چه لج‌درار چرا شوهرش پیام نمی‌ده و اصلا بشوهر تو چه  خدایی خانواده شون کرم دارن

هزار بار سر این موضوع بحث شده پریروز تو مسافرت ب خواهر شوهرن میگم ...میگه ما اینا تو خانوادمون نیس نباید چیزیش بگیری حالا چرا شوهرش نمیبره چون بعضی اوقات شب کاره از طرفی هم ماشین نداره رانندگی بلد نیس از اول شوهر من خر حمال بوده خیلی در عذابم بخاطر زنگ پیام هاشششش ب شوهرم الهی خدا سزاشو بده

اردیبهشت متولد شصت و چهار  شش ماه من ازدواج دوممه

شوهر منم اردیبهشته 

مبشه لطفا خصلت های خوب و بدش بگی و اینکه چه جور باید رفتار کرد باهاشون یا چه رفتاری کردی ک روش اثر داسته

هزار بار سر این موضوع بحث شده پریروز تو مسافرت ب خواهر شوهرن میگم ...میگه ما اینا تو خانوادمون نیس ن ...

من یه خواستگار داشتم اچاااار فرانسه همه فامیل بود خیلی به من بی اهمیت بود تو همون دوران دوستی با خودم گفتم که این تو زندگی هم همینه میخواد کارا همه رو بکنه تازه من تو عالم آشنایی اذیت میشدم تو هم حقداری بعدا بری سر زندگیت انشالله بهتر بشی 

شوهر منم اردیبهشته  مبشه لطفا خصلت های خوب و بدش بگی و اینکه چه جور باید رفتار کرد باهاشون یا ...

خیلی مهربونه گرمه شوخه دست دلبازه آرومه مومنه صفات بدش اینه که اگه گله کنی باهات لج می‌کنه  از غر زدن و گله اصلا خوشش نمیاد از عصبانیت خوشش نمیاد یعنی فقط آرامش و محبت روش تاثیر داره 

به نظر من کمی بی ملاحظه هست همین نشون دادن پیام ها 

یا اینکه جلو خانوادش آدمو کنف می‌کنه این کارش هم رو مهمه

هنوز پیش نیامده خیلی روش کار کنم ولی محبت و آرایش و تمیزی و سربه زیر بودن روش خیلی تاثیر داره