2777
2789

خیلیاعمل میکنن چنان میگن عمل کردیم انگارشاخ غول شکستن یکی نیست بگه خدادادی دماغت خوب نشده حالاخوبه عمل بوده؟؟فازشونونمیفهمم سوتفاهم پیش نیاد برای کسای ک عمل کردن منظورم اونایی هست پزمیدن نمونش دخترخالم چنان مامانش میگه دخترم عمل کرده نازشده چنان عشوه میاد بدم میاددددانگارچیکارکرده خوب یکی نیست بهش بگه خب ازقیافش ناراضی بوده ناامیدبوده ازخودش ک عمل کرده والا من پولشم دارم عمل کنم اماخب راضیم ازدماغم چیکارش دارم برم پول الکی خرج کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ پولشو داشتی اجازشم داشتی اینقدر زورت نمیگرفت حساس نمیشدی

دقیقا ب چی زورم بگیره عزیزم اجازشم دارم عمومم جراحه زیبایه میتونم مجانی عمل کنم اماراضیم اگ حسودبودم حتمامیگفتم مادرش هرجامیشینه میگه دخترم عمل کرده بامن رقابت داره ومیگف توچراعمل نمیکنی تیکه مینداخت

نه افتخار نداره  ولش کن بهش بی توجهی کن اون دماغشو عمل کرده چون کمبود شخصیت داشته خواسته جبرا ...

عمل کرده مبارکش باشه ولی این ک بامن رقابت داره وتیکه مینداخت ک توچراعمل نکردی بدم اومدواقن خیلی

تو خب پولشو داری توام عمل کن پز بدت واقعا هرکی عمل میکنه ناز میشه

خب عمل کرده مبارکش باشع من عموم جراحه صدبارگفته مجانی میخای دماغتوعمل کنی گفتم نه راضیم کسی حسودباشه کاری ک اون کرده رومیکنه ن من عزیز درضمن کسی بایدپزشوبده خدابهش قیافه داده باشه البتع من همینجوریشم بخودم مینازم چون انقدر دماغم کوچیکه ک لازم ب عمل ندارم... اگرم تاپیک زدم بخاطرحرفای خالم بود چون برای هرچیزی بامن تورقابته گل دختر من رقابتی ندارم ایشون دارن حالا منم تومراحل ازدواج کردنم زنگ زدع دخترمنم شوهربده حتی سرازدواجمم بامن تورقابته

نه افتخار نداره  ولش کن بهش بی توجهی کن اون دماغشو عمل کرده چون کمبود شخصیت داشته خواسته جبرا ...

بعضی دماغ ها واقعا به عمل نیاز دارن 

بینی قوز دار یا بیش از حد پهن

هیچ ربطی به کمبود شخصیت نداره اتفاقا تغییر جرعت میخواد

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
بعضی دماغ ها واقعا به عمل نیاز دارن  بینی قوز دار یا بیش از حد پهن هیچ ربطی به کمبود شخصیت ...

من درباره دختر خاله اسی گفتم نه همه افراد دماغ عمل کرده

اسی هم خودش گفته که تاپیکش فقط درباره این فرد هست