2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم اینجوری بودم آرایشگرم بهم گفت هر وقت میری حمام سرتو با بتادین بشور . چند وقت حمام میرفتم با بتادین سرمو شستم هم شوره ی سرم برطرف شد هم خارش

به امید فردایی بهتر...

ن بابا آنقدر زود چرب میشه زود هر روز باید برم حموم یا یه روز در میون بیشتر از این نمیشه 

من ی شامپو گرفتم چند روز پیش بعد استفاده کردم سرم خارش گرفته بود بد جور قشنگ حس میکردم سرم خشکه یکم روغن زدم بهتر شد

سلام عزیزم من کف سرم مخصوصا پشت گوشم شوره ی شدید میزد تا حدی که زخم میشد یه مدت شامپو کتوکونازول زدم تاثیر نداشت شامپوهای هد اند شولدر و کلیر هم زدم فایده نداشت ...خلاصه خیلی راه ها رو رفتم و خیلی هزینه کردم . در نهایت پیش دکتر متخصص پوست بیمارستان رازی رفتم کلا بهم یه شامپو کل تار و یه قطره کلوبتازول داد گفت شامپو رو حمام به حمام و کلوبتازول رو هرروز ولی من کلوبتازول رو فقط بعد حمام استفاده کردم. من سه بار استفاده کردم و دیگه هیچ شوره ای رو سرم ندیدم حتی الان بعد یک ماه دیگه از قطره کلوبتازول استفاده نمیکنم فقط یکبار موهامو با شامپو معمولی میشورم که چربیش بره بعدش شامپو کل تار رو میذارم پنج دقیقه رو سرم بمونه تو این تایم بدنمو میشورم بعد سرمو با همون کف میشورم و تماااااام ... تمیزه تمیز حتی یدونه شوره ام رو سرت باقی نمیذاره التهاب و قرمزی رو کلا از بین میبره انگار نه انگار قبلا همچین مشکلی داشتی. قیمت شامپو و قطره باهم ۵۰ تومنم نمیشه. استفاده کردی نتیجه گرفتی منم دعا کن