2777
2789
عنوان

مشاوره شغلی

158 بازدید | 2 پست

من پسر ۲۸ ساله هستم و لیسانس دارم و مسلط به زبان انگلیسی هستم و مدرک آیلتس دارم. حدود ۲ سال هست که توی یه شرکت مهاجرتی دارم کار میکنم و درحال حاضر حقوقم ۱۳ میلیون هست ، اما یه مدتی هست که از کارم توی شرکت مهاجرتی خسته شدم و چون کار پر استرسی هست مغزم کشش نداره و عصبی و کلافه شدم و به همین دلیل به این فکر افتادم که شغلم رو عوض کنم و برم توی کار دیگه ای که اعصاب خوردی کمتری داشته باشه اما مسئله ای که هست اینه که متاسفانه من هیچ شغل و حرفه دیگه ای بلد نیستم و فقط زبان انگلیسی بلدم و همین کار مهاجرتی رو بلدم و اصلاً هم نمیدونم به چه شغل دیگه ای علاقه دارم. از طرفی اگر بخوام وارد شغل های دیگه هم بشم باید دوباره از صفر شروع کنم و تا چندماه بدون هیچ حقوقی کارآموزی کنم و هیچ حقوقی به من نمیدن. واقعاً الان نمیدونم باید چیکار کنم و گیج شدم 

به نظر شما چیکار کنم ؟ 

چه پیشنهاداتی به من میدید ؟ 

ممنون میشم صادقانه منو راهنمایی کنید 

حقیقتا رشته ای ک از اول خوندین واسه اقایون بنظرم زیاد مناسب نیست 

من بودم ازمون استخدامی اموزش پرورش شرکت میکردم کنارشم اموزشگاه تدریس میکردم

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

سلام شما چون مسلط به زبان انگلیسی هستید خیلی شرایط شغلی خوبی هم توو ایران هم کشور دیگه به نظرم دارید 

من خودم لیسانس ادبیات دارم واقعیت قبلا تو حوزه خودم فعالیت نمیکردم نمیدوستم اصلا چیکار کنم 

با یکی از دوستام صحبت کردم شنیده بودم از خودش  تازه میره سرکار و خیلی هم کارشو دوست داره

ازش پرسیدم که چجوری تونسته انتخاب کنه  که  رفته بود پیش مشاوره 

منم راستش خیلی سردرگم بودم  دیگه این راهم انتخاب کردم که امیدوارم مشاوره بتونه کمکم کنه و راهنمایی بده

خداروشکر الان جند ماهیه که کارمو پیدا کردم هم حالم خوبه هم از درآمدش 

سایتم دارن راستی براتون میذارم

pu-zle.com

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️