2777
2789
عنوان

کمکم کنید

107 بازدید | 7 پست

کمکم کنید🥲 : سلام بچه ها

یک سال بود که توی یه رابطه حضوری بودم با شخصی که واقعا دوسم داشت و بهم اهمیت میداد

ولی این اواخر سرد شد و کمتر باهام ارتباط گرفت و یک روز در میون باهمدیگه بحث و دعوا داشتیم

یه بار خواست بره خودم جلوشو گرفتم نذاشتم برخ

دیروز بهش زنگ زدم و بهم گفت دیگه دوستت ندارم و فقط ازت خوشم میاد

گفت آینده خودم مشخص نیست نمیتونم به تو تعهد داشته باشم

بعدش قطع کرد و چند تا ویس تو تلگرام داد و باز همین حرف ها رو زد

من نمیدونستم چیکار کنم

از همه جا بلاکش کردم با اینکه خیلییی واسم سخت بود

و همه اکانت هام توی برنامه های مختلف رو دیلیت زدم

قبل از اینکه خطمو در بیارم پیامک داد و گفت که با کینه و به دل گرفتن چیزی درست نمیشه منطقی فکر کن

و چند دقیقه بعدش گفت مث اینکه تصمیمت رو گرفتی

بازم جواب ندادم

خطم رو که عوض کردم چون شماره اون خط جدیدم هم داشت حدس میزدم که پیام بده

صبح که بیدار شدم دیدم ساعت ۱ نصفه شب پیام داده و گفته که میدونم چقد برات سخته و تو تنها نیستی و هروقت بخوای میتونم زنگ بزنم صحبت کنیم

ساعت ۶ صبح هم یه چیزی شبیه اون پیام رو توی پیامک واسم فرستاد

بازم جواب ندادم

حتی یه اکانت ناشناس هم پیام داد بهم ولی تا قبل از اینکه بخوام ببینم دو طرفه پاک کرد

توروخدا بگید من باید چیکار کنم؟کلی کادو ازش دارم و نمیدونم حتی با کادو ها چیکار کنم

گاهی اوقات وسوسه میشم پیام بدم و کلی بهش فوش بدم

نمیدونم

توروخدا کمکم کنید

اگر ادم محکمی باشی یک روز برمیگرده اونم عاشق تر از همیشه،کادوهاش بیخیال نمیخواد پیام بدی بگی بیا ببرو فلان واین کارا دیگ تکراری شده،فقط از ذهنت دورش کن،اون حتی برگرده هم تو ادم قبل از خدافظی نیستی،دلت شکسته،مردا دنبال کیس جدید میرن اما دست از پا درازتر برمیگردن،حقیقت تلخ اما حرف تکرار،براش تکراری شدی و چون محرم همم نبودین تعهدی هم وجودنداره،طرف زن وشوهرن بهم خیانت میکنن،من جات باشم میرم مثل خودش دنبال یکی دیگ البته☝🏼از اون خیلییی بهتر👌🏼👌🏼 الان وایسادن و انتظار و وفاداری بزرگترین اشتباه،

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر واقعا دوست داشت برای به دست آوردن میجنگید

از الان اینطور میکنه حهی اگر ازدواج کردین خون به جگرم میکنه

پروندش ث ببند از زندگیت حذفش کن. گریه هات و کن

کادو هارو ي جا بزار چشمت نبینه

به فکر پیشرفتت باش

اون قدر موفق شو حسرتت و بخوره

اونایی ک جنگیدن و بهعشقشون رسیدن بعد ازدواج کلی اذیتشون میکنن چخ برسه ب این

اگر ادم محکمی باشی یک روز برمیگرده اونم عاشق تر از همیشه،کادوهاش بیخیال نمیخواد پیام بدی بگی بیا ببر ...

نمیتونم هضم کنم آدمی که بخاطر من گریه میکرد اینطوری کنارم گذاشت:)خیلی واسم آزار دهنده ست

نمیتونم هضم کنم آدمی که بخاطر من گریه میکرد اینطوری کنارم گذاشت:)خیلی واسم آزار دهنده ست

وقتی گذشته ازت،تو چکار میتونی کنی،وایسی ؟بسپار ب زمان یا درستش میکنه،یا تموم