2777
2789

ازهم دوریم،چندین بار شده چند ساعت آنلاین نباشه هیچ جا و خبری از خودش نده ک‌کجاعه تازه بعدش بیاد بگه ،منم از نگرانی میمیرم با اینکه بهش گفتم خبرم کنه...!

دوبارم تاحالا شده گوشیش خاموش باشه کلا

الانم گوشیش خاموشه

اینم بگم کارش خیلی سنگینه و مشغول اونه ولی واقعا توقع دارم بهم خبر بده!

دیگ خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

(نامزدمم نیست...)

🌧️🤍

نامزدت نیست 

رل مجازیه؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی قصدش جدیه؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

براص مهم باشی خودش خبر میده لازم نیس بگی

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

باید توافق کنید

من و همسرم از زمانیکه باهم دوست شدیم قرار گذاشتیم همیشه به هم خبر بدیم، این شده که الان بعد ۷ سال از زندگی مشترک تمچنان همو در جریان میذاریم حتی صبح که از خونه میرفتیم محل کار وقتی میرسیدیم خبر میدادیم وقتی عصر از محل کار راه میوفتادیم هم بهم خبر میدادیم و میدیم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

دختر خودتو زدی اون راه؟خاموش کردن چ ربطی ب سنگینی کار داره

ول کن این رابطه لانگ‌دیستنس رو ک همش مسخره بازیه، من داشتم اینجور رابطه رو ک بت میگم بکش کنار

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)