ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰
بله میتونید ، سوکت بروز نمیتونید بخرید ، الان سی پی یو نسل 14 امده با 10 تومن تا نسل 4 یا 5 میتونید بگیرید ، خواستید تو گوگل بزنید تالار لیون کامپیوتر یا انجمن پی سی پین ، عضو بشید، اونجا چند ساله فعالیت دارم و میشناسم بگید با 10 تومن یه سیستم کامل میخوام ، فروشنده زیاد هست راهنمایی میکنن
بستگی داره برای چه کار و فعالیتی میخاین هرچی کارتون پیشرفته باشه و باید انلاین و بروز فعالیت کنید .سیستم عامل قوی با گرافیک بالا میخاد که الان یه سیستم ساده و گرافیک و رم ابتدایی و معمولی حداقل ۱۳ الی ۱۸ تومنه. مگه اینکه یه دستگاه کارکرده و دست دوم بخرین