rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 عنوان وای واییییی من دیگه با مامانم نمیتونم😭 95 بازدید | 3 پست نمیسازیم با هم وای اصلا ذره ای درک نمیکنه اعصاب نزاشته برام برا هر چیزی احساس گناه دارم حتی برا اینکه بخام چرت بزنم ! راحت باشم خسته شدمممم وای خدااا تو رو ابلفضل نیاید بگید بری دانشگاه راحت میشی😭 ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙 1403/01/16 | 20:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نعنا۹۸ عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1936 خب حالا چیکارت داره مگه می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 خب حالا چیکارت داره مگه زبونش به خیر و نیکی نمیچرخه😐💔 فقط بلده تیکه بندازه تو همههه چی نظر بده باید هر کاری میخای بکنی ازش اجازه بگیری انگار اینو میخاد! منم اینجوری نیستم همش بحثمونه اعصاب منو میریزه بهم بعدم میره به کاراش میرسه ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
نعنا۹۸ عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1936 زبونش به خیر و نیکی نمیچرخه😐💔 فقط بلده تیکه بندازه تو همههه چی نظر بده باید هر کاری ... هر که عیبی داره مثل خودش باش می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری